FOTO: Denīzei jau nedēļa

FOTO: Denīzei jau nedēļa

29. May 2012, 10:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirms nedēļas uzsākām jaunu projektu Huggies® Newborn projektu, lai kopīgi pavadītu jaundzimušā mazuļa 100 dienas, lasītu blogus, uzzinātu speciālistu ieteikumus! Arī Māmiņu Klubā mums ir pašiem sava Huggies® Newborn blogere- apskatīsim, kā Denīze izaugusi pirmajās septiņās dienās un iepazīsimies ar mamma27 tuvāk!

Kad Māmiņu Klubs uzrunāja topošo māmiņu Ilzi, viņa nešaubīdamies teica "Jā" šai avantūrai, jo aktīvi jau iesaistījās Māmiņu Klubā laikā, kad gaidīja pirmo bērniņu Adrianu pirms vairāk kā četriem gadiem. Un kurš gan varēja paredzēt, ka tieši dienā, kad sāksies projekts, nāks pasaulē arī Ilzes meitiņa- tas bija lielisks sākums jaunai nedēļai un īpašs pārsteigums jaunajiem vecākiem, kuru ģimenē nu augs divas atvases- dēliņš un meitiņa!

Ilze Māmiņu Kluba boulinga pasākumā

Ilze un viņas vīrs ir aktīvi un mājās nesēž ne mirkli- arī dienu pirms dzemdībām kopīgi devās zaļumos un nekas neliecināja par dzemdību sākšanos.

Pilnās 38 nedēļās 21.maija rītā plkst.10:27 pasaulē nāca aktīvās māmiņas mamma27 jeb Ilzes otrais bērniņš- meitiņa Denīze- 48cm gara un 2940g smaga!

Pirmās stundas plašajā pasaulē- vēl esot dzemdību zālē

Ja sākumā mazā īsti negribēja ēst un pirmo dienu praktiski nogulēja, tad nākamājās dienās ēda ar uzviju un jau ceturtajā dienā jaunā ģimenīte devās mājās, jo Denīze bija sākusi jau pieņemties svarā un bija saņēmusi arī pirmo poti.

Lielais brālis Adrians, kuram apritējuši četri gadi, ir lepns un jau visiem stāsta, kā aizsargās mazo māsiņu! 

Ierodoties mājās, gaidīja arī saklāta gultiņa- Denīzīt, šīs tagad būs Tavas mājas!

Skaties, kā Denīze ir izaugusi nedēļas laikā fotoblogā!

{fotoblog:4635}