Elkor Plazā viesosies Ziemassvētku vecītis

Elkor Plazā viesosies Ziemassvētku vecītis

18. Oct 2011, 16:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai svētku priekšvakarā papildus radītu atbilstošu noskaņu tirdzniecības centra ELKOR PLAZA apmeklētājiem, to pirmssvētku laikā vēl vairākas reizes apmeklēs Ziemassvētku vecītis, gan sagādājot pa nelielam pārsteigumam bērniem, gan piedāvājot nofotografēties pie eglītes.

 

Ziemassvētku vecītis t/c ELKOR PLAZA būs sastopams šādos laikos:

 

Sestdien, 18.decembrī, no pulksten 13 līdz 17;

Svētdien, 19.decembrī, no pulksten 13 līdz 17;

Sestdien, 25.decembrī, no pulksten 13 līdz 17;

Svētdien, 26.decembrī, no pulksten 13 līdz 17.


„Ziemassvētki ir tikai reizi gadā, bet ikdienā mēs svētkus un pozitīvas emocijas varam sev sagādāt paši. Savukārt pirmssvētku laikā iepriecināt apkārtējos ir divtik svarīgi. Bērniem tikšanās ar Ziemassvētku vecīti joprojām ir ļoti būtiska svētku daļa, ko redzējām arī tikko aizvadītajā Ģimenes dienā un svētdien, tādēļ ceram, ka mūsu klientus un viņu bērnus iepriecinās arī gaidāmie vecīša apmeklējumi,” stāsta ELKOR mārketinga direktors Juris Karlinskis.


Jāpiebilst, ka pēc pasākuma apmeklējuma fotogrāfijas būs pieejamas bezmaksas lejupielādei interneta mājas lapā „www.elkorfoto.lv”, ievadot lietotājvārdu „viesis” un paroli „elkor”. Savukārt drukātās fotogrāfijas pēc pasūtījuma izgatavos ELKOR FOTO. Fotogrāfiju izdruka ir maksas pakalpojums, un tā cena atkarīga no izvēlētā fotogrāfijas izmēra.