Denīzes 4.dzīves diena: Braucam mājās

25. May 2012, 11:40 mamma27 mamma27

Ceturtā diena Denīzei bija notikumiem bagāta. Jau no rīta pamodās jaukā noskaņojumā, jo gaidījām dakteri, lai uzzinātu, kā tad svars ir nācis klāt un vai mūs laidīs mājās. Un par lielu prieku mums abām, Denīze bija dienas laikā pieņēmusies par 46g. Daktere uzsvēra ,ka tas esot ļoti labi un mājās mūs laidīs. Tad nu cītīgi gatavojāmies.

Denīze dabūja poti pleciņā, ko pārcieta diezgan labi. Arī asinsanalīzes no kājiņas viņai tika paņemtas. Šodien no rīta viena actiņa bija nedaudz sapūžņojusi, tā ka arī acu pilienus nācās paciest. Kopumā daudz darbības priekš tik maza bērniņa vienā dienā.

Un tad protams galvenais notikums-mājās braukšana.

Pakaļ ieradās tētis ar Adrianu. Kurš protams jutās ļoti svarīgs ,jo bija sējis balonus pie mašīnas, māju kārtojis un tagad gaidīja, kad mazo māsiņu vedīsim mājās.

Tā nu diezgan veikli sapakojām mantas un devāmies ceļā.

Mājām mūs gaidīja saklāta gultiņa, viss smuki sakārtots un protams liels abpusējs prieks ,ka esam mājās.

Mājās gan Denīzei tik labi neguļas kā tas bija slimnīcā, bet domāju, ka viņa arī jūt ,ka ir citā vietā.Bet gan jau pieradīs un apjautīs ,ka tās ir mājas un te mēs tagad paliksim.

Par to kā mēs iedzīvojamies mājās jau nākamajos blogos.

Denīzes pirmās 100 dienas: māmiņas Mamma27 dienasgrāmata

Denīzes 1.dzīves diena: iepazīšanās ar brāli

Denīzes 2.dzīves diena: jau brītiņu dzīvojas ar atvērtām actiņām

Denīzes 3.dzīves diena: pacietīgā meitene

Lasi jaundzimušā māmiņas dienasgrāmatu 100 dienu garumā, padalies ar savu pieredzi, lasi ekspertu atbildes un laimē Huggies Newborn īpašās autiņbiksītēs jaundzimušā kopšanai!