Avent pudelīte mūsmājās

Avent pudelīte mūsmājās

01. May 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmā pudelīte mūsu mājās ienāca vēl pirms meitiņas dzimšanas, un tā bija tieši AVENT pudelīte. Lietot sākām, kad mazajai bija apmēram 2 mēneši. 

Tā nu sagadījās, ka nokļuvām slimnīcā un nācās barot mazo ar pudelīti. Un tad, kad mazā lietoja tur iedoto pudelīti ar gumijas knupīti, viņa pilnīgi slapja skatījās uz mani ar TĀDU skatienu.. Bija skaidrs, jāzvana uz mājām. Zvanīju un lūdzu, lai no mājām mums atved AVENT pudelīti. 

Bērns uzreiz bez problēmām paņēma pudelīti un tai nekur nelija nekas garām, kaut arī knupīša forma sākumā mani mulsināja. Es baidījos, ka varētu gāzītes, bet nekā - kad mazā dzēra, gaiss viņas puncī neiekļuva. Personīgi man pudelīti bija ērti turēt un viegli mazgāt. Pēc daudzkārtējas sterilizācijas tās izskats nemainījās. Citas pudelītes mēs pat nemēģinājām, lai arī dažas mums tika uzdāvinātas. 

Meitiņai tā patika, ka bažas par to, ka bērns atteiksies no krūts, bija liekas. Pat pēc dažu nedēļu pārtraukuma - mazā varēja ēst kā pudelīti, tā krūti.

Patlaban šī ir vienīgā pudelīte, ar kuru mazo nebaidās barot pat viņas vecmāmiņa, ja mammai vajadzīgs brīvs brīdis. 

Nopirku arī krūts pumpīti AVENT, par kuru arī esmu sajūsmā, jo tas ir gan maigs, gan efektīvs. 

 

Philips AVENT Barošanas pudelītes (BPO 0%)‏ Barošanas pudelīte izgatavota no augstākās kvalitātes materiāla, kas nesatur Bisfenolu A, tāpēc tai ir maiga medus toņa nokrāsa. Pudelīte ir ļoti izturīga un paredzēta arī sterilizēšanai spēcīgajos tvaika sterilizatoros. Klīniskajos pētījumos ir pierādīts, ka, barojot mazuli ar šo pudelīti, Jūsu mazuļa naktsmiers būs mierīgāks, un vēdergraižu risks tiks samazināts līdz minimumam.