81,9%  māmiņu veido piena banku

81,9% māmiņu veido piena banku

30. Mar 2012, 12:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aptaujā portālos www.maminuklubs.lv un www.maminklub.lv piedalījās 570 respondentu.

Aptaujas rezultāti parādīja, ka 81,9% aptaujāto veido, vai ir veidojušas piena banku, un 8,4% plāno to darīt. Ar mehānisko krūts piena pumpi savu piena banku veidoja 59,7% aptaujāto māmiņu, savukārt - 16,7% to darīja, atslaucot pieniņu ar rokām.

Veidojot piena banku, speciālos piena uzglabāšanas trauciņus izmantoja mazliet vairāk kā puse aptaujas dalībnieču - 54,2%

Pārsvarā piens tika uzglabāts saldētavā (59,7%) vai ledusskapī (16,7%).

Veidojot piena banku, 41,7% gadījumu, priekšroka tika dota Philips Avent produkcijai (izvēloties piena pumpi un piena uzglabāšnas trauciņus).               

Iegādājoties aprūpes piederumus, kas nepieciešami krūts ēdināšanas laikā, māmiņas visvairāk ņēma vērā preces lietošanas ērtumu (38,9% ) un kvalitāti (25%), kā arī - ieklausījās labās atsauksmēs (9.7%).           

Kā vienu no svarīgākajām īpašībām Philips AVENT produkcijā, māmiņas uzsvēra katra produkta plašās iespējas. Piemēram, piena uzglabāšanas trauciņiem iespējams uzskrūvēt virsū pudeles knupīti, tādā veidā trauciņu var izmantot kā pudelīti.

Kā arī, īpaši tika uzsvērta preču kvalitāte.

Vēl par svarīgu māmiņas atzina arī Philips AVENT produkcijas pieejamību veikalos, uzsverot, ka tā ir ne tikai atrodama lielākajā daļā aptieku un lielveikalu, bet tā ir nopērkama arī par saprātīgu cenu.


Paldies visām aptaujas dalībniecēm un sveicam ar Philips AVENT pudelīti māmiņu Rūtu, kuras e-pasts sākas ar rudaa_r@...

Gaidīsim pēc balvas Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 30.aprīlim darba dienās no 9:30 līdz 17:00!

Māmiņu Klubs

Kāda ir Tava krūts ēdināšanas pieredze?

Piedalies konkursā un laimē Philips AVENT manuālo krūts pumpi!

Philips AVENT manuālais krūts piena pumpītis darbojas ātri, maigi un klusi, bez baterijām un motora. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka šis Anglijā ražotais piena pumpītis nesatur bisfenolu A. Tā kā šis krūts pumpis ir tik maigs un komfortabls, tas palīdzēs atrisināt radušās problēmas, kas ir saistītas ar krūts galiem, piemēram, iesprēgājuši un sūrstoši krūts gali.