Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Jaunais zīdīšanā un bērna aprūpē: Diānas Zandes seminārs vecvecākiem

Vēsturiski ir pieņemts uzskatīt, ka vecvecāki ir tie,kuri zina visu- kā ēdināt mazuli,kā audzināt, kā veidot attiecības,jo viņi taču ir izaudzinājuši arī mūsu vecākus un, ģimenē ienākot mazbērniem, sāk audzināt arī viņus. Diemžēl vai par laimi pēdējās dekādēs daudz kas ir mainījies- vecāki un arī vecvecāki dodas uz dažādiem kursiem, semināriem, lekcijām, lai apgūtu prasmes un zināšanas, kā jāaprūpē bērniņš, kā jāēdina, kā jāceļ, kā veidot attiecības. 

20131129095010-87847.jpg

Gaidu gaitā vecvecāki izzuduši no speciālistu redzes loka un par jaunākiem pētījumiem, ieteikumiem, rekomendācijām nav informēti. Laiki patiešām mainās.

Kad mūsu vecāki audzināja mūs, nebija mobilo tālruņu, nebija autiņbiksīšu, nebija TV ar pulti, nebija interneta. Nu arī vecvecāki kļuvuši mūsdienīgāk, apguvuši mūsdienu tehniku un Māmiņu Klubs vēlas izglītot jaunos un topošos vecvecākus, lai uzzinātu visu jauno zīdīšanā un bērnu aprūpē, jo tās lietas, kas strādāja pirms 30 gadiem, šodien vairs nedarbojas.

Semināra gaitā tiks likts uzsvars arī uz zīdīšanu un izmaiņām, kas notikušas gadu gaitā- ja kādreiz baroja pēc stingra režīma, tad tagad bērniņam pašam jāļauj izvēlēties- cik daudz, cik bieži barot atvasīti. Tāpat līdzīgi mīti arī par kondensēto pienu, kas it kā jālieto,lai būtu treknāks piens vai tieši otrādi- agrākie ieteikumi ēst rīsus un salātlapas,lai bērniņam nesāpētu puncis. Tas viss ir mainījies.

Protams, kāds teiks, ka neks īpaši nav mainījies- bērniņš, mamma, vecvecāki. Tomēr- ja pirms gadiem 40 galvenis bija, lai bērniņš būtu aprūpēts, ar sausu dupsi un paēdis, tad tagad arvien lielāka uzmanība tiek pievērsta emocionālajai attīstībai un emocionālo vajadzību apmierināšanai.

Nāc uz semināru pie psihoterapeites, psiholoģes Diānas Zandes, kur uzznāsi:

  • Kā pašreiz iesaka ēdināt, aprūpēt bērnus?
  • Kādas izmaiņas notikušas bērna aprūpē?
  • Kādas izmaiņas ir bērniņa zīdīšanā? Vai bērnus mūsdienās jābaro pēc pieprasījuma vai režīma?
  • Kā veidot emocionālo saikni?
  • Kāpēc hendlings un pareiza bērnu aprūpe ir tik svarīga?
  • Kāpēc tik būtiski bērniņu turēt cieši klāt un mīļot?

Semināru vada psiholoģe, psihoterapeite Diāna Zande

20131129095111-63697.jpg

Ja vecvecāki būs informēti par jaunāko bērniņa aprūpē, vecvecāki var kļūt par labāku atbalstu gan mammai, gan tētim, gan bērniņam!

Nākt uz šādiem semināriem un lekcijām nav kauns, bet gan liels pagodinājums- "Es būšu vecmāmiņa/ vectētiņš!" Un arī es gribu par šo jomu uzzināt ko jaunu,kā mūsdienās audzina bērnus!

Sagādā saviem vecvecākiem skaistu dāvanu: Dāvanu karte uz vecvecāku semināriem ir jaukākā dāvana,ko varat uzdāvināt topošajiem vai jaunajiem vecākiem, lai kopīgi audzinātu skaistāko,kas mums ir- bērnus!

Kad notiek?

17. decembrī plkst. 15.00 līdz 17.00

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Ls 10/€ 14,23(vienai ģimenei)

Kas vēl būtu jāzina?

Ja 17. decembrī apmeklēsiet Diānas Zandes semināru: Kad vecāki kļūst par vecvecākiem, vairāk par semināru šeit>> maksa par abiem kopā būs: Ls 15/€ 21,34

Piezīme:

Aizpildot pieteikumu, lūdzu, atzīmējiet, cik ģimenes locekļi piedalīsies seminārā.

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena