Pirmklasnieku apdrošināšana ir drošības sajūta un finansiāla atlīdzība

31. Oct 2013, 13:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai zini, kāpēc SEB Dzīvības apdrošināšana dāvā visiem pirmklasniekiem nelaimes gadījumu apdrošināšanu? ONLINE TV uzzinājām vairāk par pirmklasnieka drošību un apdrošināšanu. Studijā viesojās SEB Dzīvības apdrošināšanas Pārdošanas atbalsta nodaļas vadītāja Jana Krūmiņa

Ideja radās pirms 4 gadiem

Tas bija SEB Dzīvības apdrošināšanas  jubilejas gads, kad dzima šī ideja, pēc pirmās reizes jau bija labas atsauksmes no vecākiem, skolām, un tieši tāpēc turpinājām šo tradīciju, un darām to jau vairākus gadus pēc kārtas.

Kādā gadījumā apdrošināšanu vari izmantot?

Apdrošināšana darbojas tad, kad ir noticis apdrošināšanas gadījums, piemēram – kaulu lūzumi vai citas traumas. Vispirms vecākiem ar bērnu jāvēršas  medicīnas iestādē, lai saņemtu ārstniecisko palīdzību. Ar saņemtajiem dokumentiem , jādodas uz SEB filiāli, lai varētu saņemt apdrošināšanas atlīdzību. Detalizetāk par apdrošināšanu var uzzināt www.seb.lv/pirmklasnieks.

Ko sniedz pirmklasnieku apdrošināšana?

1. Mēs esam droši, vecākiem ir sajūta, ka drošības nekad nevar būt par daudz.

2. Tā ir finansiāla atlīdzība

Apdrošināti tiek nelaimes gadījumi, procentuāli no apdrošināšanas summas tiek izmaksāta apdrošināšanas kompensācija. Visbiežāk tie ir kaulu lūzumi, retāk – invaliditāte. Nobrāzumi, protams, netiek segti ar šo apdrošināšanu.

Kur par apdrošināšanu vari uzzināt vairāk?

Vecāki apdrošināšanas noteikumus var saņemt www.seb.lv/pirmklasnieks vai arī dodoties uz jebkuru SEB bankas filiāli pie dzīvības apdrošināšanas speciālista.

Vai pirmklasnieku nelaimes gadījumu apdrošināšanai speciāli jāpiesakās?

Pilnīgi visi Latvijas pirmklasnieki ir apdrošināti, neskatoties uz to, vai viņi ir pieteikušies kaut kur, vai bērni ir piereģistrējušies apdrošināšanai, vai nav, 

Māmiņu Klubs

VIDEO tiešraide par mazajiem skolēniem sadarbībā ar SEB nelaimes gadījumu apdrošināšanu

20130917100014-32078.jpg