Tiešraide

ONLINE TV par mazajiem skolēniem un viņu drošību

01. Nov 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai gan pirmais septembris ir jau aiz kalniem, tomēr, ja esi pirmklasnieka mamma, viss, kas ar šo tēmu saistīts, tev, pavisam noteikti, ir svarīgs! Ko tu zini par pirmklasnieka drošību? Vai ir vēl kādi jautājumi, uz kuriem meklē atbildes saistībā ar sava septiņgadīgā bērna skolas gaitām? 

Skola bērna dzīvē ienāk kā jauns piedzīvojums, vecākiem tas ir prieks un rūpes vienlaikus. Lai mazā skolnieka aktīvajā dzīves posmā finansiāli nodrošinātos pret neplānotiem izdevumiem, kas saistīti ar dažādām traumām, SEB dzīvības apdrošināšana jau ceturto gadu iepriecina pirmklasnieku vecākus,dāvinot nelaimes gadījumu apdrošināšanu 1000 latu vērtībā visiem Latvijas pirmklasniekiem.

 20131023102420-20092.jpg

Studijā viesojasSEB Dzīvības apdrošināšanas Pārdošanas atbalsta nodaļas vadītāja Jana Krūmiņa 

Skaties ONLINE TV un uzzini visu par:

  • pirmklasnieku drošību;
  • pirmklasnieku apdrošināšanu;
  • pirmklasnieka tēta pieredzi par to,kā radīt drošu vidi pirmklasniekam;
  • un par visu pārējo, kas tev saistās ar pirmklasniekiem

Māmiņu Klubs

20130917100014-32078.jpg

Kripatiņa Kripatiņa 23. Oct 2013, 10:07

Pagarinātās grupas manam bērnam skolā nav, mājasdarbus pilda mājās kopā ar pieaugušajiem un ļoti labi tiek galā. Domāju, ka šāda grupa ir nepieciešama kā izvēles variants - ja vecāki vēlas, lai viņu bērns apmeklētu šādu grupu, tad viņi tam piekrīt, bet tiem, kas nevēlas, tā arī nav jāapmeklē.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 23. Oct 2013, 08:56

Ko sevī tieši ietver pirmklasnieka apdrošināšana? Kāpēc jāapdrošina tieši pirmklasnieks? Kāpēc ne vēl mazāki bērni?

Es pati ar bažām gaidu nākamo gadu,kad meita uzsāks mācības pirmajā klasē, jo lai gan darba laiks nav strikti normēts, nav iespējams pusdienlaikā braukt un izņemt meitu no skolas,tāpēc priecājos,ka skola,ko esam izvēlējušies, piedāvā arī pagarinātās dienas grupas.