Nr.25: Esmu sieviete - jau tas vien liecina, ka esmu laimīga

16. Jan 2017, 23:10 Elionore Elionore

Kā man patīk parunāt par sevi! 

1. Kas tu esi - Sieviete ar savu gaumes izjūtu laimē? Esmu sieviete - jau tas vien liecina, ka esmu laimīga! Bet ja nopietni - laimi es rodu ikdienas mazajos prieciņos, tādu lielu laimi ir grūti definēt. Lietu - notikumu - cilvēku kopuma kombinācija ir liela laime manā dzīvē.

 20170116225809-23921.jpg

2. Apraksti savu gaumes izjūtu laimē: Ja ir jārunā tieši par ēdienu... Laimes izjūtu manī raisa kafija ar pienu. Tāda kārtīga latte. Un vēlams no kartona krūzītes. Kad tāda ir rokās, tad ir sajūta, ka viss ir labi.

3. Parādi savas laimes krāsu: Pirms pāris gadiem es būtu teikusi - noteikti tirkīza zilā! Bet tagad... Ar laimi man asociējas maigi krēmīgs bēšs tonis. Tas raisa mieru. Bēšas sienas, maigs džemperis bēšā tonī vai tējas maizīte ar vārīto krēmu - miers un laime. Bet jaunu Dodge auto tirkīza zilā krāsā es joprojām vēlos. :)

4. Ieslēdz savas laimes mūziku: Walk The Moon - Shut up and dance. Ar vīru vienmēr laižamies dejā, kad šo izdzirdam. Laime ir kopāesošā priekā.

5. Iekš kā jūties laimīga: Ir tādi divi apģērbi - mana kāzu kleita, kuru, visticamāk, uzvilkšu tikai uz kādu fotosesiju un adīta veste, kas redzama sākuma attēlā. Tajā es tinu mazo meitiņu, kad tai bija vien mēnesis. Šī veste nodrošināja saldu bērna miedziņu - kas gan cits mammu varētu darīt laimīgāku.

6. Nosauc filmu, ko vari skatīties vairākkārt, vispār, nedz grāmatas, nedz filmas neskatos otrreiz. Ir tikai viena tāda filma - Ir Laiks (About Time). Varētu to skatīties atkal un atkal. Filozofiska, mīļa, par dzīvi, par draudzību, mīlestību, ģimeni... Savā ziņā, stāsts, kas caurvīts filmai, ļoti atgādina mūsu dzīvi. :)

7. Citāts par laimi:Nekad neesmu centusies laimi ietvert citātos. Laikam visatbilstošākais būs Google "izmestā" Wikipedia laimes definīcija: "Happiness is a mental or emotional state of well-being defined by positive or pleasant emotions ranging from contentment to intense joy. Happy mental states may also reflect judgements by a person about their overall well-being. "

8. Atceries savu spilgtāko laimes brīdi: Spilgtākie brīži periodiski mainās. Pirms gadiem trīs tas bija mirklis, kad satiku mīļoto pēc vairākiem mēnešiem pavadītiem katram savā pasaules malā, no neseniem spilgtākajiem laimes notikumiem - dzirdēt, kā pirmo reizi iekliedzas mana meitiņa. 

9. Kāpēc esi nolēmusi 2017.gadā piedalīties šajā projektā? Jo man pēdējā laikā pietrūkst izaicinājumu, kas nesaistās ar bērniņa audzināšanu. Man patīk izaicinājumi un patīk meklēt sevi. :)

20170111085000-64836.jpg