Vislabākā dāvana - tīra māja

Vislabākā dāvana - tīra māja

30. Mar 2016, 09:31 mamma27 mamma27

Kādu laiku atpakaļ ,te pat MK ,jaukā konkursā Es+Tu=Mēs laimēju burvīgu dāvanu- zolushku!  http://www.zolushka.lv/

Pirmās sajūtas bija dīvainas- nu vai tad man ko tādu vajag???

Bet nu,ja jau dāvana ,tad jāizmanto .

Briedu šim pasākumam kādu laiku,līdz beidzot saņēmos ,sazvanījos un sarunāju laiku,kad pie manis ieradīsies šīs firmas darbinieks ,lai uzkoptu manu māju. Galvenā prioritāte bija logi! Jā, logus nomazgāt ar mazu bērnu nav viegli ,vēl jo vairāk ,ja ārā vēl nav silts,jo logi tak jātaisa vaļā, turklāt man viņi ir palieli un vēl tak arī ir citi bērni!

Tad nu norunātajā laikā un dienā jauka darbiniece ar daudz un dažādiem instrumentiem, tīrīšanas līdzekļiem un smaidu sejā bija klāt. Apskatīja visu un izdomāja plānu ar ko sākt. 

Kamēr tīrīja vannas istabu man vēl sirds bija mierīga,jo arī mazais brašulis aktīvi dzīvojās.Bet tad viņš aizmiga un tīrīšana sākās lielajā istabā ,kas ir apvienota ar virtuvi. Es jutos tā dīvaini- sēžu ,neko nedaru-jo parasti tai laikā ,kad Hārdijs guļ ,es pati kaut ko tīru,kārtoju.Bet tagad kāds to dara manā vietā! Dīvaini!

Nervi neizturēja un kopā ar abiem džekiem aizlaidām pie kaimiņienes ,kas dzīvo tieši blakus! Mana zoluška ar to bija mierā ,jo neviens nemaisījās pa kājām un tīrot logus māja pamatīgi izvēdinājās. 

Viņa strādāja no 10- 14:30 ,visi putekļi tika notīrīti, logi nomazgāti,plaukti tīri , grīdas tīras. Nu nekur kur piesieties! Un tikai tad es sapratu,cik fantastisku dāvanu esmu saņēmusi. Lai es to visu izdarītu ,man vajadzētu nedēļu ,jo dienā labi ja stundu no vietas varu ko darīt,jo mazais ilgi mājās neguļ ,un vēl tak jāpabaro sevi un pārējos bērnus un vēl citas rūpes. 

Māja jau īpaši netīra nebija,bet uz augšējiem plauktiem putekļi tomēr bija vairāk kā uz apakšējiem:) 

Kā reiz pēc divām dienām bija Adrianam dzimene un nāca ciemiņi ,un tad es ļoti priecājos,ka māja ir tīra un man vairs nav nekas jāmazgā un jātīra. 

Esmu sajūsmā par šo jauko pakalpojumu,kas mūsdienās ir izdomāts. Tad nu mīļās māmiņas, ja jums kāds jautā ko dāvināt nākot raudzībās vai jubilejā ,tad es noteikti iesaku - tīru māju. Jo šī dāvana īpaši noder tieši jaunajām māmiņām ,kad īsti viņas pašas nevar daudz ko izdarīt vai mammām,kurām ir daudz bērnu un kārtīga ģenerāltīrīšana prasa daudz spēku jau tā ne visai vieglajai dienai! Un īpaši noderīga šāda mājas uzkopšana ir pavasarī,kad logi, ir netīri un mājās iespīd saulīte un ir redzami ar vien vairāk tie putekļi:) 

Tad nu liels paldies Māmiņu klubam par šo iespēju iegūt šādu dāvanu un pieredzi,ka es arī varu atpūsties un kāds cits var manā vietā visu izdarīt! Sajūta veselu nedēļu bija superīga!

cecii cecii 30. Mar 2016, 13:27

Jauka pieredze, es arī gribētu. Smieklīgi,bet pirmais, ko iedomājos - pirms zoluškas ierašanās, es noteikti nedaudz satīrītu un piekārtotu māju😀.

mamma27 mamma27 30. Mar 2016, 11:43 Katerinas mamma

no sirds iesaku!