Viktorīna: Kurš vada Sieviešu skrējiena treniņus?

Viktorīna: Kurš vada Sieviešu skrējiena treniņus?

24. Apr 2013, 10:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau pavisam drīz 1.maijā notiks Sieviešu Skrējiens Mežaparkā. 

Aicinām ikvienu daiļā dzimuma pārstāvi izaicināt sevi kādā no trīs piedāvātajām disciplīnām 7 km garumā: skriešanā, nūjošanā un iešanā. Iešanas disciplīna ir jaunums Latvijā un domāts visām tām dāmām, kas nebaidās atšķirties.

Kā papildus motivators katrai dāmai, Sieviešu skrējienam izvēlētas vēstneses -  TV seja Anna Rozīte, modes blogere Agnese Kleina, Krievu drāmas teātra aktrise Jekaterina Frolova, TV raidījuma „Māmiņu klubs” vadītāja Kristīne Virsnīte, aktrise Dārta Daneviča, žurnāla "Shape" galvenā redaktore Gundega Bičevska, vieglatlēte Anita Kažemāka un sporta entuziaste Indra Muceniece.

Lai Sieviešu skrējiena sacensība ikvienai sievietei aizritētu veiksmīgi, pieredzējušais un daudzu sabiedrībā zināmu dāmu iemīļotais fitnesa treneris Ralfs Upmanis ir izstrādājis treniņu programmas, kuras paredzētas gan iesācējām, gan pieredzējušām sportotājām, un nodrošinās pozitīvu startu un finišu 1.maijā.

Aicinām piedalīties viktorīnā!

Kurā no Rīgas sporta klubiem norisinājās Sievešu skrējiena māmiņu treniņi un kurš tos vadīja?

Atbildi sūti uz kristine@maminuklubs.lv un norādot savu tālruņa numuru,lai varam veiksmes gadījumā ar Tevi sazināties!

Informācija par skrējienu un reģistrāciju ir pieejama „Sieviešu skrējiena“ izveidotajā mājaslapā www.sieviesuskrejiens.lv un sociālajā tīklā www.facebook.com/sieviesuskrejiens . Tur atradīsi arī pareizo atbildi uz šīs dienas viktorīnas jautājumu!

 

Jau rīt, 25.aprōlī noteiksim uzvarētāju, dāvinot tam Sieviešu skrējiena oficiālo T-krekliņu!

 20130423143325-77141.jpg

Māmiņu Klubs noteiks uzvarētāju izlozes kārtībā, tāpēc  - iespējas uzvarēt ir katrai no jums!

Veiksmi konkursā!

Māmiņu Klubs

 

20130423143256-37527.jpg