Veiksmīgas iepirkšanās noteikumi

Veiksmīgas iepirkšanās noteikumi

13. Sep 2013, 11:00 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Iepirkšanās – ļoti emocionāls process. Cik bieži Tev nācās piekrist pārdevēja ieteikumiem un nopirkt modīgu topiņu, kuru vēlāk nebija ar ko kopā uzvilkt? Vai pārvarot savas šaubas nopirkt, bet pēc tam nožēlot un sajust vilšanos no nepareizi nopirktām drēbēm?

kr

Materiālu sagatavoja Kristīne Pridanova
stiliste imidža dizainere
mob. 29441955
style-up@inbox.lv

 

Mainīt šo situāciju var, ievērojot dažus vienkāršus noteikumus. Pietiks ar to, ja Tu nepirksi apģērbu: 

- kas Tev nepiestāv vai rada šaubas,

- neiederas Tavā stilā un dzīves ritmā,

- neatbilst tavam psiholoģiskam tipam un temperamentam,

- pēc principa "ne visai, bet toties pa-lēto",

- reklāmas iespaidā un izpārdošanas drudzī,

- emociju uzplūdumā vai terapijas veidā pret sliktu garastāvokli vai depresiju. 

Tātad, dodoties pa veikaliem (vai sirojot pa interneta karalogiem) Tev jābūt labam garastāvoklim. Ārstēt depresiju ar iepirkšanos nav pareizi. Iespējams, pirmajā brīdī Tu sajutīsi pacilājošo emociju uzplūdumu un izbaudīsi procesu, bet, atnākot mājās, Tu visdrīzāk, vēlreiz paskatoties uz pirkumiem, sajutīsi vilšanos.

Sapucējies! Uztaisi skaistu frizūru, meikapu. Tev jāizskatās labi un jābūt apmierinātai ar savu izskatu. Nogurusi pēc darba dienas vai neizgulējusies, vērojot sevi spogulī, pat ietērpta fantastiski skaistā kleitā, diez vai patiksi pati sev... Tev jāredz pašai sevi spoguļa atspulgā skaistu, koptu, apmierinātu.

Iepērcies bez steigas. Neierobežo savu laiku un neieskrien veikalos pusdienlaikā. Pirkumi, izdarīti uz ātro roku, spontāni, reti kad ir veiksmīgi. Kā rāda prakse, lēmuma pieņemšanai ir nepieciešams kaut kāds laiks, kuram jābūt rezervē. Tev "jāpadzīvo" dažas minūtes kleitā, lai saprastu, kā Tu tajā jūties. Apģērbs ir mūsu otra āda un Tev jājūtas tajā komfortabli.

Dodies šopingā mērķtiecīgi. Paņem līdzi garderobes revīzijas laikā sastādītu sarakstu. Taču  vislabāk ir paņemt līdzi tās drēbes, pie kurām komplektā meklēsi mantas. Tev uzreiz būs iespēja pielaikot visu komplektu kopā un novērtēt rezultātu. Pēc atmiņas to darīt ir apmēram tas pats, kas spēlēt loterijā. Tas pats attiecās uz apaviem. Uzvelc kājās vai paņem līdzi tās kurpes, ar kurām kopā plāno valkāt konkrētu apģērba komplektu.

Un nobeigumā vēl viens ieteikums. Ja šaubies, neesi pārliecināta – nepērc. Palūdz pārdevēju atlikt mantu uz dienu-divām. Tā Tu iegūsi laiku pārdomām. Šodien gandrīz katrā veikalā ir tāda iespēja. Izmanto to. Pēc vairākām stundām pavadītām veikalos un laikošanas kabīnēs tavs lēmums, iespējams, vairs nebūs tik motivēts. Pēc atpūtas ar skaidru prātu tas noteikti būs adekvāts.

Veiksmīgus pirkumus!

20130903152130-76040.jpg

IELĀDĒ KATALOGU ŠEIT!

20130903145324-83685.jpg