Turpinām gaidīt bīstamo mājsaimnieču slepeno ieroču FOTO!

Turpinām gaidīt bīstamo mājsaimnieču slepeno ieroču FOTO!

19. Feb 2013, 08:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tu esi kolosāla sieva, kolosāla saimniece un kolosāla pavēlniece savā virtuvē, mēs par to itin nemaz nešaubāmies! Tieši tāpēc dodam tev uzdevumu: pastāstīt mums par saviem bīstamās mājsaimnieces slepenajiem ieročiem virtuvē!

Pastāsti, kas ir tavi virtuves ieroči, pastāsti un parādi, kā tos pielieto, kā tie tev palīdz ikdienā un svētku reizē! Ideālā gadījumā ceram ieraudzīt arī tavu slepeno ieroču bildes!

Ieskatīsimies, kas jau piedalās konkursā!

lapseens- Bīstamie sievišķības ieroči

Anuxe- Mans ierocis - Mana galva

Zanciss - Visbīstamākais ierocis virtuvē ir pati sieviete!

 

INGA_HARTIKA- 8 Slepenie ieroči no vienas bīstamas virtuvītes..

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

1. Izveido blogu, caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU" ! Esi savā blogā pēc iespējas radošāka, interesantāka! Pastāsti mums par saviem bīstamās mājsaimnieces slepenajiem ieročiem virtuvē!

2. Izvēlaties sadaļu - Sieviešu klubs un tagus Konkursi, Mājsaimnieču-olimpiāde

3. Spiežam SAGLABĀT un fotostāstiņš ieceļos portālā!

Idejai: tu kā savus ieročus droši vari prezentēt ne tikai interesantus priekšmetus no savas virtuves, bet arī pavārgrāmatas, žurnālus, varbūt interesanti apdrukātu, īpaši mīļu priekšautu vai virtuves cimdiņu, un, galu galā - kaut vai mīklas rulli, kura aprakstā noteikti vari iekļaut ne vien nopietnu ražotāja sniegtu informāciju, bet arī humora devu!

Gaidīsim blogus līdz 25.februārim ieskaitot.

Balvas

Uzvarētājas būs 3, un šīs uzvarētājas noteiks Rito pārstāvji, izvēloties savas simpātijas. Visas balvas tiks izspēlētas starp portālu www.maminuklubs.lv, www.maminklub.lv, www.sieviesuklubs.lv dalībniecēm.

Katrai no trim favorītēm tiks Ballarini panna Salento Whitestone

20130214135211-44305.jpg

balvu piedāvā trauku un virtuves piederumu veikalu tīkls RITO un Itāļu pannas BALLARINI

Ballarini ir līderis nepiedegošo klājumu pannu ražošanā. Gadsimtu senu tradīciju un mūsdienu jaunāko tehnoloģiju apvienojums nodrošina augstāko kvalitāti un garantē nepārspējamu sniegumu ēdienu gatavošanā. Pannas ražotas Itālijā.

Ballarini Whitestone klājums ir tehnoloģiski visattīstītākais, kāds pieejams gaišo, nepiedegošo pannu klājumu tirgū. Unikāls, stiprs un izturīgs klājums. Un, patiesi, nepiedegošs. Augstākās kvalitātes materiāli, klājumu tehnoloģija, ir droša pret skrāpējumiem, augstām temperatūrām un radīta gatavošanai bez taukvielām.

Vai esi gatava atrādīt mums savus ieročus? Vai esi gatava pārsteigt visus ar savu radošumu, izdomu un atraktivitāti? Jā? Aiziet, mēs meklējam tieši tevi!

Veiksmi konkursā!

PIESAKIES 2.MARTA MĀJSAIMNIEČU OLIMPIĀDEI ŠEIT!

Māmiņu Klubs

20130214191112-48706.jpg

 

20130214135332-54109.jpg