Vecāku skola

Adrese Vīlandes 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas), Rīga | Tālrunis 67350750
Ar 3+ Ģimenes karti saņem 15% atlaidi grupu nodarbībām

Mājsaimnieču olimpiāde 2013

Tradīcijas nedrīkst lauzt! Arī šogad Sieviešu Klubs kopā ar t/c Spice Home jau 2.martā noteiks īpašo šī gada mājsaimnieces portretu. Arī tu vari pieteikties uz Mājsaimnieču olimpiādi 2013! Iespējams tieši tu saņemsi galveno balvu!

20130206222844-71668.jpg

Kā kļūt par olimpiādes dalībnieci?

- Ja esi čakla saimniecīte, kas prot ne tikai veikli tikt galā ar mājas darbiem, pagatavot gardas vakariņas, uzveikt veļas kalnus, ekonomiski iepirkties, apčubināt bērnus un vīru un radīt mājās omulību, turklāt pa vidu visam pamanies arī pati gan ieveidot matus, gan nolakot nagus, tad zini -esi īstā kandidāte Mājsaimnieču olimpiādei.

- Ja tev ir vairāk kā 18 gadi un pozitīvs skatījums uz dzīvi, aizpildi šo pieteikšanās anketu

Kādēļ piedalīties?

Ikviena dalībniece pretendēs uz galveno balvu – Philips kafijas automātu 549.99 latu vērtībā un dažādu nomināciju vērtīgām balvām no Latvijā lielākā mājlietu preču veikala Spice Home veikaliem un sadarbības partneriem. Tāpat visām dalībniecēm būs arī prieka un mierinājuma balviņas.

Kā notiks Mājsaimnieču olimpiāde?

Lai piedalītos olimpiādē, tev vispirms ir jāpiereģistrējas kā olimpiādes dalībniecei. Dalība un pasākums ir bezmaksas! Plānotais dalībnieču skaits – 150 aktīvās dāmas. Jā, jā – dāvaniņas par piedalīšanos olimpiādē pietiks visām!

Tāpat, protams, garantētās balvas visām mājsaimniecēm! Viena no balvām- Kleenex Decor salvetes, kas lieliski iederēs jebkurā interjerā!

20130215123835-41103.jpg

Kleenex® Decor salvešu kolekcija - stilīgas kārbiņas, kas radīs īpašu noskaņu mājās! Turklāt, Kleenex® Decor salvešu klāsts ir tik plašs, ka varēs pieskaņot to ikvienas mājas interjeram!

Jau 2.martā no 12:00 līdz 14:00 tiksimies t/c „Spice Home“ 2. Stāvā, Jaunmoku 13. Reģistrēsimies un sāksim sacensības! Olimpiādes laikā pārbaudīsim mājsaimnieču izveicību, atraktivitāti, radošumu, erudīciju, pirkstu veiklību…

Olimpiādes norise…

-       Olimpiādes dalībnieces piedalās ar un ap mājsaimniecību un sievišķību saistītās disciplīnās

-       Par katru izpildīto uzdevumu dalībnieces saņem ieskaites punktu, kas tiek apliecināts ar zīmodziņu speciālā lapiņā (to dalībnieces saņems, reģistrējoties pie smaidīgajām olimpiādes administratorēm „Spice Home“).

-         No visām ieskaites lapiņām izlozējam laimīgo uzvarētāju, kas saņem galveno balvu – Kafijas automātu Philips Saeco Intelia HP8753 ar 1900W jaudu, 1,5 litru ūdens tvertnes tilpumi, šajā ierīcē vienlaicīgi pagatavojamas 2 kafijas tasītes un,protams, kapučino,lai katrs rīts sāktos kā svētki!

20130214133555-19626.jpg

-       Prieka un mierinājuma balvas saņem visas dalībnieces, kas sekmīgi finišējušas.

-       Kompetenta žūrija pasākuma laikā noteiks arī savas simpātijas un piešķirs balvas stilīgākajai dažādās nominācijās.

Uz pasākumu ņem līdz arī savus mīļos – vīru, bērnus, draudzenes, mammas, omītes, māsas un brāļus. Tuvinieku atbalsts un padomi noderēs!

Dalībnieču dresscode: tu mūs priecē tāda, kā esi. Tomēr, ja vēlies pretendēt uz stilīgākās mājsaimnieces statusu (vai kādu specbalvu!), tad pārsteidz mūs ar savu izskatu!

Saposies kā uz viesībām, uzvelc augstpapēžu kurpes un uz priekšu! Par iedvesmas avotu var kalpot ikviena sieviete, kura tavās acīs pretendē uz bīstamās mājsaimnieces titulu. Apģērbies kā viņa un, iespējams, tieši tevi nominēsim kā modernāko, mūsdienīgāko un stilīgāko mājsaimnieci. Būs vērtīgas dāvanas šī titula saņēmējai!

Svarīgi!

Reģistrācija (pieteiksies, ka esi ieradusies. Lai apzinātu dalībnieču skaitu, obligāti vispirms jāreģistrējas Māmiņu Kluba lapā): 2.martā plkst.11.00-11.40 t/c Spice Home 2.stāvā, Rīgā, Jaunmoku 13.

Starts: plkst.12.00

Apbalvošanas ceremonija: 13.30

Apskatīt pilnu nodarbību sarakstu
Norises vieta Nosaukums cena