Sevi izaicināju 90 dienas un rezultātā -9kg!

Sevi izaicināju 90 dienas un rezultātā -9kg!

28. Nov 2019, 14:44 baiba.jokste baiba.jokste

Pēc trīs bērniņu iznēsāšanas un saņemšanas ar laika starpību līdz 2 gadiem, kur jūlijā mazākajam bija 2 mēneši. Es secināju, ka šoreiz liekais svars 8kg diezko ātri negrib ''izkust'' kā tas bija iepriekš.

Atzīšos, pēdējos mēnešus ēdu to, kas man gadās pa rokai un, tad, kad sanāk. Diezvai, mani kauli palikuši ''smagāki''. Ūdens dzeršana - tas man vienmēr ir bijis kā amerikāņu kalniņš, te sanāk, te nesanāk 2 litrus dienā uzņemt.

Līdz ar to, es saskurinājos un sapratu, ka lietas labā ir kaut kas jādara. Velos būt tīkama sev, justies labi kā fiziski, tā garīgi un augumam nepieciešams foršais tonus.

Es sapratu, ka man ir jāizveido ikdienas rutīna tāda, lai paspētu būt gan laba mamma, gan sieva un paralēli visam - atrast laiku arī sev. Man nepatīk būt atkarīgai no speciālistiem (it īpaši, kopš kupla ģimene), jo var sanākt reizes, kad jāatsaka kāda tikšanās, jo ir noticis, kas neparedzēts (bērns apslimis, neplānotas ārstu vizītes, pašsajūta nav laba vai tml). Tāpat doties ārpus mājas uz sporta zāli vai pie trenera, tas būtu vesels pasākums ar plānošanu (pieskatītāju meklēšanu utt.), kas atņemtu man tik svarīgo resursu ''laiku''. Līdz ar to, priecājos, ka esmu atradusi lieliskas aplikācijas, kuras man dod iespēju gan vingrot no mājām, gan sabalansēti ēst.

Es izvēlējos veģetāro ēdienkarti (kuru es uzlaboju garšu dēļ) ar 1500-1800 kcal dienā. Uzskatu, ka kopš kosmētiķa izglītības iegūšanas un sekošanas līdzi par un ap veselīgu dzīvesveidu, man ir pietiekami labas zināšanas, lai tās ieviestu praksē. Sāku gatavot bezpiedevu jogurtu mājās (te VIDEO), spēlējoties ar ēdiena pagatavošanas variantiem. Iecienīts ēdienkartē ir pašas gatavots hummus no turku zirņiem, kurš ir labs proteīnu un mirkoelementu/ vitamīnu avots.

Atsāku ūdens dzeršanu un Coral DETOX programmu, lai vadītu ārā šlakvielas, palīdzot zarnām uzsūkt mikroelementus no ēdiena un uztura bagātinātājiem.

Tāpat izmantoju par velti pieejamās aplikācijas treniņiem (vingrošanai un fizisko aktivitāšu uzskaitei), ieekonomējot vismaz 60 EUR mēnesī, kurus es būtu maksājusi sporta zālei un vairāk individuālam trenerim. Treniņu biežums - vismaz 3x nedēļā skriet 5 km, 5x nedēļā no rītiem vingrot 15-20min.

Es biju noteikusi gan mērķi, gan rīcības plānu, tāpat katru dienu plānotājā pierakstīju sajūtas/ rezultātus/ paveikto un paralēli tam plānoju ģimenes dzīvi un atskatījos par paveikto. Tas mani motivēja vairāk turēt fokusu uz rezultātu.

90 dienu laikā tiku pie labiem, veselīgiem ieradumiem, kļuvu par 9 kg vieglāka (lai gan domāju, ka ap 3-5kg sanāks), priecājos, ka atkal tieku savās ''vecajās'' drēbēs un ķermenis un gars ir spēcīgs un sev patīkams. 

Starpcitu,  Coral DETOX rezultāts mani tik ļoti pārliecināja (šlakvielu izvadīšana, ādas uzlabošanās, pat pigmentu pazušana no sejas), ka nolēmu radīt aktivitāti 30 dienu DETOX izaicinājumu! Ja vēlies- pievienojies!

Reģistrējies un saņem 20% atlaidi DETOX programmai un ar Tevi sazināšos, nosūtot vairāk informācijas. Sākam pie veselīgu ieradumu ieviešanas ar 01.12.2019 

Fotogrāfijā manas personīgās pārmaiņas 90 dienās - 9kg.

p.s. Kā jau jebkuras rekomendācijas var uztvert arī kā reklāmu. Šie produkti ir pārbaudīti, tiešām rekomendēšanas cienīgi :)