OBESIMED FORTE liek justies vieglākai!

OBESIMED FORTE liek justies vieglākai!

22. Apr 2013, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, dārgās tievētājas! Zinu daudzu sieviešu skeptisko nostāju, attiecībā uz šāda veida līdzekļiem, bet, ja mēs kopā ar draudzeni nebūtu sadūšojušās šo līdzekli izmēģināt, arī es nezinātu, ka kaut kas tāds man var palīdzēt!

Atzīšu, ka mana problēma bija tieši spēja kontrolēt savu apetīti, jo tiklīdz ieraudzīju ko garšīgu, tā šķita - gribas ēst.

Tagad, stundu pirms katras ēdienreizes iedzēru Obesimed Forte, pa virsu glāzi ūdens, un sakārtojās pat manas ēdienreizes, jo man vairs nebija vēlmes ēst tik bieži kā agrāk. Nebija mūžīgās izsalkuma sajūtas.

Nu lūk. Tagad ēdu tikai 4 reizes dienā, un pārējā laikā nav sajūtas, ka ledusskapi būtu jāpavirina..

Kad beidzās testējamais produkts, bija bail, ka nu viss atgriezīsies vecajās sliedēs, bet nekā - organisms laikam pierada pa šīm vairāk kā 2 nedēļām ēst mazāk un mazliet retāk.

Ceru, ka arī turpmāk man ies tikpat labi!

Izdošanos visām tievētājām!

Maija

20130307130043-45566.jpg

Kas ir OBESIMED FORTE?

OBESIMED FORTE ir dabisks medicīnisks preparāts, kas palīdz samazināt svaru un kontrolēt apetīti. Lietojot šo preparātu pirms ēdienreizes, šķīstošo šķiedrvielu komplekss izveido kuņģī želejveida masu, rodas pilna vēdera sajūta, tādēļ Jūs mazāk ēdīsiet, ātrāk sajutīsiet sāta sajūtu, nemocīsieties ar izsalkumu, samazināsiet tieksmi ēst starp ēdienreizēm. Ar OBESIMED FORTE Jums būs vieglāk samazināt maltītes apjomu un atteikties no dažādiem kārumiem.

Kam paredzēts OBESIMED FORTE?

OBESIMED FORTE paredzēts pieaugušajiem no 18 gadu vecuma, kuriem liekais svars ir vairāk kā 10 kg vai kuru ķermeņa masas indekss ir lielāks par 28. Šo līdzekli ieteicams lietot tiem, kuriem neizdodas samazināt svaru ar diētu palīdzību, pārvarēt izsalkuma sajūtu vai tieksmi „našķēties”.

Ko iegūsiet lietojot OBESIMED FORTE?

Samazināsies apetīte, pazemināsies holesterīna un cukura līmenis asinīs, ievērojami mazināsies svars, uzlabosies gremošanas sistēmas darbība – tas viss ir iespējams lietojot OBESIMED FORTE, kas liks Jums noticēt pašiem sev un priecāties par dzīvi.

Produkta efektivitāte ir pierādīta ar klīniskiem pētījumiem, bet CE sertifikāts apliecina produkta drošumu un medicīniskās ierīces statusu.

Obesimed® Forte var iegādāties Saules aptiekās  Rīgā, Brīvības ielā 68 un Duntes ielā 19a un internetveikalos:

www.webaptieka.lv

www.pilsaptieka.lv

20130307130231-43764.jpg

roisabaiso8 roisabaiso8 23. May 2019, 06:01

Notievēšanas tabletes - http://thermacuts.lv Es notievēju ļoti ātri un bez jo-jo efekta.