Nr. 4 Ilvija: Tie ir viņi, kas mani māca un liek justies laimīgai

Nr. 4 Ilvija: Tie ir viņi, kas mani māca un liek justies laimīgai

23. Jan 2017, 11:26 Ilvija82 Ilvija82

Labdien!

Kas ir laime? Kā to iegūt? Kā būt laimīgai?

Paskaties sev apkārt, cik daudz avotu, kur smelties laimi. 

Katrs no man līdzās esošajiem cilvēkiem man ir mācījis (māca vēljoprojām) prasmi būt laimīgai. Ikkatra lieta, īpašība, darbība, prasme, spēja, pieredze.....

Jau no agras bērnības es mācījos būt laimīga sava tēta un mammas meitiņa. Tieši viņi ir tie, kuri man mācīja galvenās dzīvesprasmes, lai dzīvoto pilnvērtīgu un laimīgu dzīvi.

Māsa - Tu esi daļiņa no manis. Kopā mēs esam spēks.

Paldies vecvecākiem, kuri bija blakus, kad domas bija apmaldījušās un šķita, ka mamma jau neko nesaprot....apstādināja un lika padomāt par patiesajām dzīves vērtībām. 

No vīra mammas un māsas ģimenes mācos pieņemt atšķirīgo....atzīšos, ka reizēm tas nebūt nav tik viegli kā izskatās, bet prasme un spēja saprast un pielāgoties var padarīt manu dzīvi daudz laimīgāku un vērtīgāku gan man, gan manai ģimenei. 

Ak mīļie kolēģi, no jums var mācīties katru dienu ko jaunu. Iegūt jaunas atziņas. Esiet tikpat pārpilni laimes kā līdz šim un māciet mani būt man pašai!

Un visbeidzot MANA ĢIMENE - MANI DĀRGUMI, MANI LAIMES NESĒJI UN SLAVINĀTĀJI. Esmu laimīga, jo jūs man esiet, mani vienīgie un vismīļākie!

Būsim un ļausimies laimei!

VISLABĀKĀ SEV- PIRMAIS uzdevums. Līdzcilvēki mums blakus

20170111084750-47648.jpg