VISLABĀKĀ SEV- PIRMAIS uzdevums. Līdzcilvēki mums blakus

VISLABĀKĀ SEV- PIRMAIS uzdevums. Līdzcilvēki mums blakus

21. Jan 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Cilvēka emociju pasaule ir ārkārtīgi niansēta un bagāta. Emocijas cilvēkam ir svarīgas, jo, pirmkārt, tās mums signalizē par notiekošo, un otrkārt, emocijas ļauj mums piedzīvot jūtas attiecībās un dažādas gradācijas! Tādas emocijas kā dusmas, bailes, sēras, prieks, interese, mīlestība ir tikai daļa no tā visa, ko spējam just.

Papildus šīm emocijām, varam izjust vēl daudz ko citu: aizvainojumu, aizkaitinājumu, ilgošanos, apbrīnu, vilšanos, izmisumu, pārsteigumu - jūtu vārdu ir tik ārkārtīgi daudz, un visas šīs emocijas mūsu dzīvi padara jauku!

Jūtu dzīve ir ļoti niansēta un bagāta, un, ja cilvēks spēj piedzīvot emocijas un būt ar tām labā kontaktā, viņš savu dzīvi var piedzīvot spilgtāk un pilnvērtīgāk, un būt sekmīgāks arī attiecībās.

Kā redzi, dzīve sastāv no kāpumiem un kritumiem, bet tā kā šis projekts ir par laimi un par to, kā sev atzīties un saprast, ka sev esi labākā, pirmās nedēļas uzdevums ir par līdzcilvēkiem mums apkārt un to, kā viņi ietekmē mūsu laimes sajūtu!

20170117150318-18481.jpg

PIRMAIS UZDEVUMS

Padomā par cilvēkiem, kas Tev bijuši līdzās no bērnības. Varbūt kāds ieradies Tavā dzīvē pavisam nesen. Kuri ir tie cilvēki, notikumi, pārdzīvojumi, situācijas, pieredze, kas attīstījuši Tavu spēju priecāties un izjust laimi. 

Mācīties mīlēt sevi un apkārtējos var pakāpeniski, balstoties uz resursiem un cilvēkiem, kas visu šo laiku bijuši līdzās!

Protams, mums jāstrādā pašiem ar sevi un, protams, mēs paši esam savas laimes kalēji, bet, nenoliedzami, arī apkārtējie cilvēki ietekmējuši mūsu dzīvi, domas, sajūtas un notikumu pavērsienus!

Izteiksmes veids var būt visdažādākais - blogs, stāsts, vēstule sev tuvajiem, zīmējums. Viss ir Tavās rokās!

20170111084750-47648.jpg

1) Pievieno rakstu caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU" , kurā ievietotas bildes ar aprakstiem!

2) Izvēlies sadaļu - Sievietēm un tagu "Vislabākā-sev"

3) Spiežam SAGLABĀT un tavs stāstiņš ieceļos portālā!

Katru otrdienu dalībnieki saņems uzdevumu, kas jāpilda nedēļas laikā, pastāstot, kā veicies to pildīt.

Gaidīsim blogus līdz 23.janvārim ieskaitot.