Nāc uz Māmiņu Brokastīm un laimē ielūgumus uz Lotes zemi!

Nāc uz Māmiņu Brokastīm un laimē ielūgumus uz Lotes zemi!

01. Feb 2023, 11:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ieplāno vasarā braucienu uz Lotes zemi Igaunijā!

Lotes zemē ir ļoti lustīgi. Te ir vairāk nekā 100 atrakciju, izgudrošanas mašīnu un rotaļlietu. Mūsu piedzīvojumu parkā var doties dažādos piedzīvojumos, meklēt izeju no labirinta, planetārijā iepazīties ar visumu, atklāt aizraujošus mūzikas instrumentus un muzicēt kopā ar kaķu māti Paulu, sportot kopā ar kaķu tēti Mati, šķūnī kaut ko uzmeistarot kopā ar Oskaru – Lotes tēti, paspēlēt jautras spēles kopā ar Loti, Bruno un Albertu, un klausīties vecā ceļotāja Klausa stāstus par viņa tālajiem ceļojumiem.

Nāc 8. februārī uz Māmiņu Brokastīm izklaides un modes centrā “Riga Plaza” un, iespējams, tieši tu laimēsi ielūgumu četrām personām uz Lotes zemi!

Māmiņu Brokastis ir kļuvušas par topošo un jauno māmiņu iemīļotu satikšanās vietu, kurā ne tikai satikt citas mammas, bet arī iegūt noderīgus speciālistu padomus, rekomendācijas, kā arī izmēģināt bērnu preču jaunumus un piedalīties konkursos par vērtīgām balvām, kuras sarūpējuši mūsu draugi un atbalstītāji.

Tiekamies atkal 8. februārī izklaides un modes centrā “Riga Plaza”, kur būsim sarūpējuši izglītojošu lekciju sesiju un daudz interesantus pārsteigumus.

Reģistrējies Māmiņu Brokastīm jau tagad un līdzi uz pasākumu ņem gan savas draudzenes, gan arī vīru, jo Māmiņu Brokastīs mīļi gaidīti arī tēti.

REĢISTRĒJIES ŠEIT