Nr.9 Iveta: Mirkļi no manas ikdienas

Nr.9 Iveta: Mirkļi no manas ikdienas

26. Jan 2017, 13:37 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Katrs maziņš laimes mirklītis sniedz baudu dvēselei. Dzīve kļūst krāsaināka, aizmirstās visas likstas, bēdas. Katrā dienā ir atrodams kāds maziņš laimes mirklītis, ko dāvā ģimene vai vienkārši saulīte logā. Lai arī ikdienā iezogas rutīna, to izgaismo skaistie mirkļi no ikdienas.

Kaut vai mirklis, kad dēliņš tik aizrautīgi stāstīja, kāda ir bijusi viņa diena bērnudārzā. Domāsiet, kas tur īpašs? Man tas bija īpaši, jo līdz šim brīdim viņš runāja ļoti maz, neatbildēja uz jautājumiem. Un te – pirmdienas vakarā mans bērns sāka runāt kā pieaugušais, sāka stāstīt kā pavadīja dienu dārziņā. Prieks un laime.

Mani laimīgu dara arī saulītes parādīšanās caur pelēkajām debesīm. Šodien tā jauki silda un dāvā pozitīvas emocijas, no saules smeļos enerģiju.

Vē vienu patīkamu mirkli guvu vakar, kad dēliņš paprasījās klēpī un pēc mirkļa pateica ‘’Es tevi mīlu!’’. To negadās dzirdēt bieži. Mēs pieaugušie katru dienu viens otram sakām ka mīlam, bet bērns to pasaka tieši tad, kad viņš to jūt un vēlas pateikt. Tā bija neaprakstāma laime un īpašas sajūtas.

Šie mazie ikdienas mirkļi krājas cits pie cita un liek man justies laimīgai. Laime ir kaut kas tik neparasts, neaptverams, skaists. Šī sajūta ir negaidīta, bet patīkama, tā ļauj man lidot. Ir vērts censties būt laimīgai. Es mācos gūt laimi priecājoties par to, kas man ir. Dzīvoju tagadnē, neceļu sapņu pilis, lai nebūtu jāviļas ka, kaut ko neizdarīju līdz galam. Un es dzīvoju ar devīzi: ‘’Domā pozitīvi!’’. Pozitīva domāšana palīdz pelēkajos brīžos meklēt pozitīvo-viss kas notiek, notiek uz labu.

VISLABĀKĀ SEV- OTRAIS uzdevums: katru dienu pa laimes kripatai


20170111084750-47648.jpg