Mīļāko ārstniecības augu konkurss, sadarbībā ar Lotos Pharma ir galā!

Mīļāko ārstniecības augu konkurss, sadarbībā ar Lotos Pharma ir galā!

28. Nov 2016, 09:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Facebook konkurss sadarbībā ar dabīgo farmācijas zīmolu Lotos Pharma ir galā!

Visā pasaulē cilvēki kopš seniem laikiem veselības veicināšanai izmanto dažādus ārstniecības augus. Lai gan, attīstoties ķīmijai, ārstniecības augus sāka aizstāt ar sintētiskajiem ārstniecības līdzekļiem, tomēr arī mūsdienās dabas dotie ārstniecības augi nav aizmirsti un tiek izmantoti situācijās, kad vēlamies mazināt slimību simptomus vai stiprināt imunitāti. Šajā reizē jautājām par ārstniecības augiem, ko lietojat visbiežāk veselības veicināšanai, arī jums! Bet nu, konkurss ir galā!

Ir izlozēti 3 konkursa dalībnieki, kuri balvā saņem Sinunorm® un Sinurin® līnijas produktus:

Sandra Kušķe

Zane Cinglere Kraukle 

Anna Iņkova

APSVEICAM!

Balvas jūs jau gaida Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ar ieeju no Elizabetes ielas puses) 1.stāvā līdz 28.decembrim!

20161123094644-87791.jpg

Lotos Pharma piedāvā dabīgus produktus visas ģimenes veselībai. Sinunorm® un Sinurin® līnijas produkti elpošanas ceļu veselības veicināšanai.

Sinunorm®** kapsulas piemērotas pieaugušajiem un bērniem no 6 gadu vecuma. Sastāvā ārstniecības augu ekstrakti - timiāna, apiņa augļkopu, gaiļbiksīšu ziedu, priežu mizas, plūškoka ziedu, kas veicinās augšējo elpošanas ceļu veselību. Efektivitāte pierādīta pētījumos*. 

Sinunorm® balzams** piemērots bērniem no 1 gada vecuma. Balzama sastāvā ārstniecības augu ekstrakti – priežu mizas, gaiļbiksīšu ziedu, kumelīšu ziedu, apiņu augļkopu, genciānas saknes. Īpaši piemērots bērniem. Nesatur spirtu, jo veidots uz cidoniju augļu sulas bāzes.

Sinunorm® DUO** kapsulas piemērotas pieaugušajiem un bērniem no 12 gadu vecuma. Sastāvā ārstniecības augu ekstrakti – plūškoka ziedu, gaiļbiksītes ziedu, timiāna lakstu, apiņu augļkopu, acerolas augļu, plūškoka augļu, priežu mizas, kā arī cinks, kas kombinācijā ar C vitamīnu veicinās normālu imūnsistēmas darbību. Ērti lietot – tikai divas kapsulas dienā.

Sinurin® eļļas pilieni elpošanas ceļu aizsardzībai un elpošanas uzlabošanai. Piemērots bērniem no 2,5 gadu vecuma. Satur augu bāzes eļļas – eikaliptu ēterisko eļļa, tējas koka eļļu un smiltsērkšķu eļļu. Var izmantot inhalācijām!

Sinurin® Air Stick inhalācijas zīmulis elpošanas atvieglošanai. Sastāvā ēteriskās eļļas – ekaliptu, tējas koka, lavandas un bergamotes. Ēterisko eļļu spēcīgie aromāti ir efektīvi, tos lietojot inhalācijas veidā, lai veicinātu elpošanas ceļu veselību saaukstēšanās gadījumos un atvieglotu elpošanu.

Papildu informācija www.lotos-pharma.com

*DR. Egle Gradauskiene. Viļņas Universitātes slimnīcas Santarišķu klīnikas filiāles bērnu ausu, kakla un deguna slimību nodaļas vadītāja. Rinosinusītu infekcija ārstēšana bērniem ar dabīgo augu līdzekli Sinunorm. Žurnāls „Internistas”. 2013; 9(136)
:20-24 lpp.

** UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.