Meklējam mammu, kura ir lietojusi Tri - Bio tīrīšanas līdzekļus!

Meklējam mammu, kura ir lietojusi Tri - Bio tīrīšanas līdzekļus!

30. Apr 2019, 15:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

14.maijā būs maminuklubs.lv sezonas noslēdzošā ONLINE TV pārraide, kurā aicinām piedalīties arī TEVI! 

Gaidīsim Tavu pieteikumu, ja esi lietojusi Tri- Bio tīrīšanas līdzekļus! 

Pieteikumu sūti ina@maminuklubs.lv 

Par Tavu veltīto laiku filmēšanas procesā, dāvināsim 7 Tri-Bio produktu komplektu iepakotus Tri-Bio somā:

  • Veļas mazgāšanas līdzekli krāsainai veļai
  • Veļas mazgāšanas līdzekli baltajai veļai
  • Veļas mīkstinātāju
  • Trauku mazgāšanas līdzekli
  • Virtuves tīrītājs
  • Tualetes tīrītājs
  • Roku ziepītes Therapy

Tri-Bio eko tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu ražotājs – kompānija Sonata Enterprise ir ASV bāzēta kompānija, kura produktu izgatavošanā izmanto tikai augstākās kvalitātes sastāvdaļas un jaunākās bioķīmijas tehnoloģijas. Tri-Bio jaunākās paaudzes ekoloģiskie, dabīgie un probiotiskie tīrīšanas līdzekļi ir tikpat efektīvi kā plaši pazīstamie kodīgas ķīmijas tīrīšanas līdzekļi, kas tajā pat laikā ir saudzīgi un droši tīrāmajām virsmām, pat pašām delikātākajām.

Produkti ir koncentrāti un tādēļ ir ļoti ekonomiski lietošanā, izgatavoti no dabīgām augu  un minerālu sastāvdaļām (Dabīgie tīrīšanas līdzekļi) un/vai satur  probiotiķus - labvēlīgus dzīvus mikroorganismus, kas padziļināti tīra mikroskopiskā līmenī (Probiotiskie tīrīšanas līdzekļi), iekļūstot neredzamās plaisiņās un porās . Virsma tiek pasargāta no pārlieku mitruma, neveidojas traipi pēc uzkopšanas, tiek likvidētas jebkāda veida smakas. Pēc tīrīšanas uz virsmas veidojas neredzama probiotiska aizsargkārtiņa, kas turpmāk rūpējas par pašu virsmu un rada labvēlīgu mikrovidi, aizkavējot kaitīgu mikroorganismu vairošanos un turklāt samazinot infekcijas risku.

Visi TRI-BIO tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi nesatur krāsvielas un smaržvielas, un ir ieteicami bērniem un cilvēkiem ar jūtīgu ādu vai noslieci uz astmu vai alerģijām. Produkti nesatur fosfātus, hloru, abrazīvus  un citas toksiskas vielas, viegli sadalās dabā, īpaši ieteicami mājās ar autonomo kanalizācijas sistēmu. Produktiem ir piešķirti ECO green un EU Ecolabel sertifikāti, kā arī Latvijas Astmas un Alerģijas biedrības atzinums.

Kompānijas mērķis ir iedvesmot patērētājus, kas nav eko orientēti, lietot videi draudzīgus ekoloģiskus produktus un pierādīt, ka ekoloģiskie tīrīšanas līdzekļi var būt tikpat efektīvi un par ikvienam pieejamu cenu. Kompānijas moto ir: EKO-KAS TĪRA!