Medicīnas preču tirgotājs “Dynasty” desmito jubileju atzīmēja  ar jauna veikala atvēršanu

Medicīnas preču tirgotājs “Dynasty” desmito jubileju atzīmēja ar jauna veikala atvēršanu

15. Jul 2016, 15:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šā gada 4. jūlijā Medicīnas un skaistumkopšanas preču tirgotājs un veikalu tīkla DYNASTY īpašnieks SIA “Dinastija” savu desmito darbības gadu atzīmēja, atverot jauna koncepta veikalu Vecrīgā. Veikalā vienkopus tiek pārstāvēti Latvijas pircēju iecienītākie zīmoli – “Berkemann”, “Bauerfeind”, “Peclavus”, “Hellmut Ruck”, “mesoestetic”. Reaģējot uz aizvien pieaugošo pircēju pieprasījumu, “Dynasty” pēdējo gadu laikā atvēris jau piecus veikalus Latvijā un vienu Lietuvas galvaspilsētā Viļņā.

SIA “Dinastija”, kuras 100% kapitāla īpašnieks ir SIA “Veselības centrs 4”, dibināta 2006. gadā ar mērķi Latvijā pārstāvēt Somijas medicīnas mēbeļu ražotāju “Lojer”. Turpmāko desmit darbības gadu laikā “Dinastija” kļuvusi par Latvijā vadošo medicīnas un skaistumkopšanas preču mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmumu, pārstāvot vairāk nekā 20 pasaulē atzītus preču zīmolus.

Rūpējoties par diabēta slimnieku un arī citu pacientu kvalificētu pēdu aprūpi, “Dynasty”  sadarbībā ar “Veselības centrs 4” bija pirmie, kas Latvijā uzsāka speciālistu izglītošanu pēdu aprūpē. 2004. gadā tolaik “Veselības centra 4” filiāle “Dynasty” atvēra Podiatrijas skolu. Turpmākajos gados Latvijā podoloģija tika attīstīta kā atsevišķs medicīnas novirziens, kā rezultātā būtiski pieaugusi šīs nozares speciālistu pieejamība.

Kā norāda SIA “Dinastija” prokūriste Līga Krīgere, desmit gadu laikā pieprasījums pēc medicīnas produktiem, kas uzlabo un saglabā cilvēka veselību, ir audzis vairākkārt. L.Krīgere: “Lai arī jau nepilnu gadu mūsu pārstāvēto zīmolu preces ir iespējams iegādāties interneta veikalā, no pircējiem jūtam lielu pieprasījumu arī pēc “Dynasty” profesionālām konsultācijām klātienē. Sekojot šim pieprasījumam, esam izauguši līdz vairākiem veikaliem, tostarp ārpus Rīgas – pagājušā gadā un šogad atvērām veikalus Kuldīgā un Liepājā. Tuvākās nākotnes plānos ietilpst turpmāka veikalu tīkla attīstība arī Latgalē un Vidzemē. Šeit vienkopus tiek pārstāvēti visi Latvijas pircēju iecienītākie medicīnas un skaistumkopšanas preču zīmoli.”


Svētku noskaņās viesi baudīja LNO solistes Sonoras Vaices sveicienu, saksofona melodijas, beauty bar by mesoestetic, dzirkstošu vīnu, uzkodas un vasarīgas sarunas.

Jaunais veikals atrodas Rīgā, 13. janvāra ielā 3  Vairāk www.dynasty.lv 

Foto: Kaspars Garda