Māmiņu Klubs un NUKO.lv veic iepirkšanās eksperimentu: seko līdzi!

Māmiņu Klubs un NUKO.lv veic iepirkšanās eksperimentu: seko līdzi!

24. Apr 2013, 09:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esi aktīva tepat portālā un seko līdzi aktīvo Māmiņu Kluba māmiņu eksperimentam!

Iepirkšanās eksperiments - aizraujošs ceļojums veikalu pasaulē

Šis eksperiments ilgs veselu mēnesi, un Māmiņu Klubs sekos līdzi tam, kā iepērkaties internetā, kā veicat ikdienas pirkumus veikalos. Tas būs arī lielisks veids, kā sev pārskatīt savu budžetu un apdomāt, kas tad tieši attiecībā uz iepirkšanos ir tas, ko tu vienmēr ņem vērā!

Tātad, katru nedēļu mēs no māmiņām gaidīsim pa vienam blogam! Tas nozīmē, ka reizi nedēļā būs veicams kāds nesarežģīts, interesants darbiņš,

Par ko varēsi lasīt eksperimenta gaitā?

1.eksperimenta nedēļa neprasīs lielu pacietību un piepūli, jo mēs gribēsim uzzināt vienkārši, KĀ māmiņas iepērkas ikdienā parastos veikalos. Ko viņas tur pērk, kādām precēm dod priekšroku, vai priekšroku vienmēr dod akcijas precēm, nocenotām precēm, vai iepērkas kādu citu motīvu vadīta.

2.eksperimenta nedēļa mums, portāla lasītājām, ļaus iepazīties tuvāk ar nuko.lv! Uzzināsi, cik tas ir ērti, viegli, un kā tas ietaupa ne vien naudu, bet arī laiku!

3.eksperimenta nedēļa prasīs jau mazliet vairāk pacietības, jo mēs lasīsim salīdzinājumu: iepirkšanās parastos veikalos pret iepirkšanos nuko.lv!

4.eksperimenta nedēļā gribēsim uzzināt, ko māmiņas ir  sapratušas šī mēneša laikā. Tātad - īsta secinājumu zupa galdā!

Nu ko, esi gatava iepirkšanās eksperimentam?

Padari savu dzīvi vienkāršāku!

Aizmirsti par visām neērtībām, kā arī par to, ka tev jānes būs mājās smags iepirkumu maisiņš, jo tagad tev ar pelīti vien pāris reižu jānoklikšķina savā datorā, un  - kurjers visu piegādās tev līdz pat mājām tajā pašā dienā, kad būsi veikusi pasūtījumu!

Nuko.lv – internetveikals, kurā var iegādāties gan pārtikas preces, gan saimniecības preces, gan bērnu preces. Lielveikals tavā datorā! Ērti, vai ne?

Nuko.lv – internetveikals, kura koncepcija ir ātra, ērta ikdienas pirkumu veikšana, lai tev būtu vairāk laika nodoties iepirkšanās priekam tirdzniecības centros, kuros iepirkšanās tev sagādā prieku.

Nuko.lv – lojalitātes programma, kurā tava iztērētā naudiņa pārvēršas punktos, kas vēlāk derīgi jaunu preču iegādei!

Pie viena, varēsi ietaupīt arī naudiņu. Nuko.lv piedāvā iespēju iegādāties preces par zemākām cenām, ir arī iespēja iegādāties preces ar atlaidēm, un, protams, - izdevīgi piedāvājumi ikvienam, kā arī - izdevīgi pirkumi, ja iegādājies kaut ko vairumā!

Atbrīvo sevi no stāvēšanas lielveikala rindā, atbrīvo sevi no stāvvietas meklējumiem, ietaupi laiku un naudu, ieskaties - www.nuko.lv!

20130418112654-32234.jpg

Māmiņu Klubs

Jā, pašreiz preču piegādes rajoni ir Rīga, Jūrmala (Priedaine, Lielupe, Bulduri, Dzintari, Majori, Dubulti, Jaundubulti), Acone, Alderi, Alejas, Ādaži, Babīte, Baloži, Baltezers, Berģi, Brīvkalni, Bukulti, Bunči, Dreiliņi, Dzilnuciems, Garciems, Garkalne, Jaunmārupe, Kalngale, Katlakalns, Ķekava, Langstiņi, Līči, Mārupe, Mucenieki, Piņķi, Priedkalne, Rāmava, Salaspils, Saulkalne, Sēbruciems, Skārduciems, Skulte, Spilve, Stūnīši, Suži, Ulbroka, Upesciems, Valdlauči, Vimbukrogs: