Nr.3 Dagnija: Laimes un prieka mirkļi

Nr.3 Dagnija: Laimes un prieka mirkļi

30. Jan 2017, 21:59 manderina manderina

Izlasot šo uzdevumu pirms nedēļas zināju, ka uzreiz neabildēšu, bet gaidīšu līdz pēdējai dienai, lai atskatīts uz laimes mirkļiem, kas notikuši katru dienu! :))


Šī nedēļa, man ir bijusi fantastiska. Šajā nedēļā esmu tik daudz ieguvusi un piedzīvojusi un smēlusies laimes un prieka brīžus. Jūtos kā no jauna piedzimusi! :)

Spilgtākie šīs nedēļas laimes mirkļi! :)

  •  Kad dēliņš atnāca pie manīm un no visas sirds samīļoja. Pateica kaut ko savā valodiņā un deva buču. tas lika manai sirdij izkust, jo tas tiešām bija negaidīti no viņa puses.

 

  • Pirmo reizi uz 3 dienām devos prom uz apmācībām, kur biju škirta no mazā un vīra. Pirmo reizi pavadīju nakti citur ne mājās 2 gadu laikā. Tas bija mans laimes mirklis. Jo šajās 3 dienās ieguvu tik daudz emociju, draugu, zināšanas un protams prieka un laimes. Smējos un vnk dzīvoju tam mirklim. Jo tās dienas man bija kā uzlādes dienas.. :)

 

  • Esmu mentors spāņu meitenei, kas ir atbraukusi uz Latviju EVS ietvaros. Un tie laiki, kad viņu satieku un redzu kā viņa priecājas par sniegu un dabas skatiem, liek man priecāties līdzi un justies laimīgai par savu zemi un gadalaikiem.. :)

 

  • Vēl laimes mirklis bija atbrauks mājās no apmācībām un samīļot savvu dēliņu un sabučot vīru, lai gan atpūtos no viņiem, gribējas viņu mīļumu arī sajust :)

Tā es varētu turpināt un turpināt rakstīt, jo šī nedēļa man tiešām deva daudz un skaistus laimes momentus, kur ieraudzīt sevi no jauna, ieraudzīt apkārt notiekošos momentus, apstāties un saprast cik pasaule ir skaista! :))

VISLABĀKĀ SEV- OTRAIS uzdevums: katru dienu pa laimes kripatai


20170111084750-47648.jpg

manderina manderina 31. Jan 2017, 15:08 Milestiba

Jā ļoti maz. Man tiešām tas ka biju ārpus mājas un bez bērna( kad nedzirdu fonā raudāšanu), tas lika man laimei plust.. 😀 jo citreiz tādus mirkļus vajag izrauties no rutīnas. 😀)