Nr.11 Laurlapa: Laime ir mirklis

Nr.11 Laurlapa: Laime ir mirklis

12. Jan 2017, 15:23 laurlapa laurlapa

1. Kas tu esi - Sieviete ar savu gaumes izjūtu laimē? Esmu divu burvīgu bērnu māmiņa un sieva savam lieliskajam vīram. Esmu īsts ģimenes cilvēks, kas gandarījumu jūt kopābūšanā ar ģimeni un tas man ir ļoti svarīgi būt visiem kopā. Līdz ar to, īstu draugu man tikpat kā nav un varbūt ne maz tā īsti nevajag, kaut gan dažreiz pietrūkst padalīties ar kādu. Pilnībā uzticos saviem tuvajiem, mīļajiem cilvēkiem, tiem arī prasu padomu. Un, tomēr tikai viena īsta draudzene man ir - nu, jau vairāk kā 10 gadus. Viņa ir iekarojusi manu draudzību, jo neaprunā, neapskauž, ir interesanta, daudzās jomās pieredzes bagāta, gudra. Viņa ir cilvēks no kuras var mācīties un, kura paceļ, atbalsta un, kurai gribētos līdzināties.

 

2. Gaumes izjūta laimē Man garšo lasis, nēģi un suši, protams, arī zupas un salāti (siera salāti, svaigu gurķu salāti). Braucot ceļojumos patīk iegriezties ražotnēs un mājās pārvest kādu gardumu - piemēram, no maizes ceptuves pārvest maizi, no zemnieka nopirkt svaigu medu, zvejnieka - zivis. Saldumi gan nav mana vājība, bet tie vienmēr mājās ir, vairāk gan, lai palutinātu savus mīļos.

 

3. Laimes krāsa - debess zila vai lavandu krāsu tonis. 

4. Laimes mūzika- patīk klasiskā mūzika, Imanta Kalniņa mūzika, kas raisa pārdomas un liek justies pozitīvi uzlādētai. Patīk apmeklēt teātri,koncertus pēc kuriem ilgi ir pozitīvas emocijas. Un, jā...ērģeļmūzika baznīcā uz mani atstāj spēcīgu pozitīvo strāvojumu, un orķestri, instrumentālā mūzika. Pirms pāris mēnešiem apmeklēju koncertu Lielajā Ģildē, kur uzstājās slavenais čellists R.Jaffe - vairāk nekā burvīgas izjūtas.

 

5. Iekšjūties laimīga- Noteikti patīk kleitas un, tāds apģērbs, kas nav redzēts. Patīk Desiqual zīmola apģērbi.

 Un noteikti skaisti aksesuāri - auskari, rokassprādze 

6. Filma, kuru varu skatīties atkārtoti - tā noteikti ir J.Streiča filma "Likteņdzirnas", kuru skatoties varu apraudāties.

7. Citāts par laimi - laime ir mirklis, kas saviļņo, aizkustina un gribas, lai tas turpinājās mūžīgi. Manuprāt, laimei ir Dievišķa klātbūtne. Manuprāt, laimes formulējums noteikti mainās ar gadiem, pieredzi. 

8. Spilgtākais laimes brīdis - pēdējo reizi es to sajutu Ziemassvētku dievkalpojumā, kad svecīšu gaismā, skanot ērģelēm tika atskaņota un visiem kopā dziedāta "Klusa nakts, svēta nakts"

9. Šajā projektā vēlos piedalīties, jo vēlos izzināt sevi un mazliet sev varbūt kaut kā palīdzēt. 

20170111004056-47375.jpg

20170111085000-64836.jpg