№6 Gunita: es pirmā atzinos mīlestībā

07. Jan 2013, 18:41 Sheridana Sheridana

Mani sauc Gunita. Esmu 27 gadus jauna.

Ar mīļoto vīrieti esam kopā 7 gadus. Manuprāt īsta mīlestība neprasa gadus, viņa vai nu ir, vai nav, un ar gadiem īsta mīlestība tikai aug augumā un pāriet citā mīlestības formā pret otru. No bērnišķīgas pieķeršanās tā pāraug kaut kā lielā un nozīmīgā abiem cilvēkiem, un galu galā mīlestība nes augļus, mīlestības augļus -  bērniņus :)

Mīlestība pirmā atzinos es. Tas gan bija diezgan jocīgi, jo sākumā mans vīrietis nesaprata, ko es ar to domāju. Mēs gulējām gultā un es domāju kā lai to pasaku, taču mulsu :) tad es izdomāju salikt vārdus lai mīlu izveidotos no to vārdu pirmajiem burtiem, un vienkārši starp sarunu pateicu MĀJA, ĪLENS, LAIVA, UPE :) mans vīrietis sākumā pateica, ko es tur runāju par muļķībām :) es jau nobēdājos, ka nesanāca, bet tad vinam laikam nāca apjausma un viņš prasīja, lai saku tālāk, un tad es saliku vārdus, lai sanāk TEVI un ES, bet tos gan es neatceros :) un tad viņš saprata, un teica, es arī Tevi mīlu un noskūpstīja mani :) tā man tomēr izdevās atklāt to ko jūtu :)

Es uzskatu, ka nav obligāti jāgaida, kad tieši vīrietis atzīsies, ka to drīkst arī pateikt sieviete, jo savādāk, tā viens uz otru gaidot, pārpratuma pēc, tā arī var nepateikt un gaidīt mūžīgi.

Es ticu mīlestībai no pirmā acu skatiena, kaut arī tas šķiet nav manā gadījumā attiecināms. Kāpēc es ticu tādai mīlestībai? Tāpēc, ka es ticu brīnumiem :) Mana mīlestība nav no pirmā acu skatiena, bet gan liktenīga sagadīšanās.  Kad mēs iepazināmies, ne viens, ne otrs pat nenojautām, ka vispār kadreiz būsim kopā :)

Man mīlestība ir vairāku sajūtu kopums, kas viss kopā arī raksturo vārdu - mīlestība. Manuprāt mīlestība ietver visas sajūtas ko es izjūtu esot kopā ar savu vīrieti - uzticību, pieķeršanos, vēlmi būt kopā, rūpēties vienam par otru, uztraukties vienam par otru, iekāri, just līdzi gan priekos, gan bēdās, būt kopā arī kad ir finansiālas grūtības, risināt kopā visus dzīves pārbaudījumus un tā vārētu turpināt bezgalīgi, man tas viss nozīmē mīlestību vienam pret otru :)

Mana mīļākā filma par mīlestību ir mūzikas skaņas. Jo tajā ir parādīta mīlestība, kas uzplaukst esot kopā un rūpējoties par to kas ir svarīgs, šajā gadījumā tie ir vīrieša bērni, kuru mīlestība arī ir jāiekaro, un tas izdodas tik veiksmīgi, ka vīrietis nemaz nepamana, ka laika gaitā ir iemīlējies :) Tā šķiet tāda šķīsta mīlestība, kas uzplaukst uz kopēja mērķa rēķina, bērnu laimes un labklājības.

Mīļākā mīlas dziesma ir  Rosey-love. Tam pat nav īsti pamatojuma, vienkārši skaista dziesma. Es reiz biju atradusi filmu,neatceros kādu, un šīs filmas sākumā skanēja ši dziesma, mans vīrietis sastinga, jo viņš bij zinājis šo dziesmu iepriekš, taču aizmirsis gan izpildītāju, gan nosaukumu, tad nu meklējām filmas titros un atradām, tā arī tā kļuva par mūsu tādu kā mīlas dziesmu :)

Grāmata par mīlestību, kas man nāk pirmā prātā, ir Džeina Eira,kāpēc,hmm, laikam arī tāpēc, tāpat kā filmā mūzikas skaņas arī šeit apspēlēta mīlestība, kas uzplaukst laika gaitā esot kopā un arī šo mīlestību kopā saista bērns :) laikam jau neapzināti man vienmēr patikuši sižeti, kur mīlestību vieno bērns :)

Mīlēt vai būt mīlētai, pie šī jautājuma es aizdomājos tā ilgāk... Es izvēlētos mīlēt...jo ir burvīgi just taureņus vēderā un vēlmi redzēt citu prieku un darīt citus laimīgus..pat ja šie cilvēki to neredz un nenovērtē, pašam tomēr gandarījums ir to just, bet ja Tevi mīl un Tu pats nezini, kas ir mīlestība, tas varētu būt diezgan apgrūtinoši..neko nejust pret cilvēkiem,kas Tev vēl labu, gan pašam grūti, jo tas liktos traucējoši, gan pārējiem,kuriem Tu neko nespēj dot,jo nemīli...

Iepazīšanās vieta mums ir pie jūras, kempingā laučakmens, tā arī vēl neesam tur otreiz bijuši, bet gan jau :) bet varbūt arī nevajag , jo otreiz jau tas vairs nebūs tas :) Un īpašās pazīmes mūsu mīlestībai ir visas atmiņas , kas mūs saista, sākot ar kopīgām vakariņām un vīnu, ko manam vīrietim patīk ļoti gatavot, līdz braukšanai kopā peļņā kā viesstrādniekiem. Un pati īpašākā mūsu mīlestības pazīme ir mūsu gaidāmais bērniņš :) Tāpēc nezinu, vai paspēšu piedalīties visās konkursa kārtās, jo mazais jau ir gaidāms drīz :)

Tā ļoti īpaši mēs satikšanās dienu nesvinam, jo tā iekrīt uzreiz pēc jāņiem, un tad jau ir krietni nosvinēts, bet vienmēr atzīmējam ar romantiskām vakariņām vai glāzi vīna.

Mēs bieži pavādām laiku tikai divatā. Tā ir mūsu vismīļākā atpūta, kaut ko pagatavot garšīgu un aprunāt visus apkārtējos :) Bet nu tāds ilgākais laiks divatā sanāca strādājot arzemēs gadu,jo mēs gan strādājām,gan dzīvojām kopā tikai divatā un neviena cita paziņas tuvumā nebija, tuvumā nebija, tikai mēs divi vien, bet tas laiks ļoti stiprināja mūsu attiecības un vēl tagad atceramies skaistos ziemassvētkus tikai divatā ar taureņiem vēderā un smaidu :)

Valentīndienu es neteiktu, ka mēs īpaši svinam, bet nu atzīmējam gan, vienmēr saņemu puķītes un cenšos sagatavot kādu mazu sirsniņsuvenīru savam vīrietim :) un protams vīns un vakariņas, bet nu to mēs bieži arī daram ne tikai valentīndienā, bet arī citās dienās. Mēs to saucam par brīvdienu vakarēšanu :)

Projektā es gribu piedalīties, tāpēc, ka labprāt pēc bērniņa dzimšanas aizbrauktu visi 3 kopā ceļojumā, lai atzīmētu šo skaisto notikumu, un nebūtu slikti laimēt šo ceļojumu, jo naudiņa jau būs vajadzīga daudzām bēbīšlietiņām un nezinu vai varēsim to atļauties :)

Kļūsti par projekta "Labākā sieva 2013" dalībnieci! Iesūti anketu!

20130107190254-34189.jpg


Sheridana Sheridana 07. Jan 2013, 18:43

nepievienojās bildīte ☹
tāpēc pievienoju te