Nr.9 Iveta: Kurš ir bagāts? Tas, kurš laimīgs ar savu likteni

Nr.9 Iveta: Kurš ir bagāts? Tas, kurš laimīgs ar savu likteni

12. Jan 2017, 10:33 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Sveiki!

1. Kas es esmu?

Mani sauc Iveta. Esmu jauna, skaista un gudra sieviete perfektā vecumā un man patīk rakstīt. Par visu! Par to kur esmu bijusi un ko redzējusi, par to ko esmu sajutusi vai izjutusi! Un bieži vien ir vēlme ar to visu dalīties vai vismaz pierakstīt, lai tas neaizmirstos! Atstāt mazbērniem, tā teikt! Pirms dēliņa piedzimšanas man bija daudz hobiju – lasīju grāmatas, tamborēju, adīju, bet tagad mans hobijs ir nu jau trīsgadīgais dēliņš un es par to nesūkstos. Cenšos no dzīves ņemt visu ko tā dod – cenšos!

2. Mana gaumes izjūta laimē-

Es laimi rodu savā ģimenē, bet vai ēdienā rodu laimi? Ēdiens ir otrajā plānā un man laikam nav tāda ēdiena, no kura es būtu sajūsmā, bet dzerot kapučīno, es gūstu patīkamas emocijas, jo man tas ir vesels rituāls. Es to nedzeru ikdienā, bet brīžos, kad vēlos pasapņot, es pat aukstā laikā mēdzu pagatavot sev krūzi karsta kapučīno un līdzi ņemot pledu, dodos to baudīt lapenē, kur varu verot savu skaisto pagalmu, klausīties putnu dziesmās un ja vēl būtu upe vai ezers blakus – es būtu paradīzē.

3. Mana laimes krāsa?

Dzeltenā. Tā man pati pirmā ienāca prātā. Dzeltenā, jo tā simbolizē siltumu, sauli, ar to asociējas pavasaris, kurš ir mans mīļākais gadalaiks, jo daba mostas, uzzied pirmās sniegpulkstenītes. Dzeltenā, jo manas mīļākās puķes ir dzeltenās narcises. Šī krāsa man asociējas ar sauli, laimi, optimismu un siltumu.

4. Mana laimes mūzika-

Patīkamas sajūtas gūstu klausoties relaksējošo mūziku. Pie tās nonācu, kad gaidīju dēliņu, biju izlasījusi, ka jau puncī mazuļiem jāklausās mūzika. Reizēm to klausos un ļaujos atmiņām par skaisto gaidību laiku. Klausos šādu mūziku https://www.youtube.com/watch?v=Cnfj6QCGLyA

5. Iekš kā es jūtos laimīga?

Man ļoti tuvas ir kleitas, tajās es jūtos skaista, laimīga un sievišķīga. Kleita, kura glabā laimes sajūtu ir kāzu kleita. Tā atgādina par patīkamo burziņu, kurš notika gatavojoties šim skaistajam pasākumam un sniedz patīkamas atmiņas par skaisto dienu, par mirkli, kurā ar mums kopā, vēl  puncī esam, bija arī mūsu mazulītis.

6. Filma…

Man laikam nebūs tādas vienas filmas, kuru vēlētos skatīties vairākkārt, bet man ļoti patīk romantiskās komēdijas. Skatoties tās mēdzu iejusties galveno varoņu ādā un bieži vien filmas beigas sagaidu ar asarām acīs. Filmās viss ir tik vienkārši un skaisti, ja ir kādi sarežģījumi, varoņi tik un tā atrod īstās atbildes. Žēl ka realitātē nebūt nav tik viegli.

7. Mans citāts par LAIMI

Mēs varam dzīvot neatkarīgu, laimīgu dzīvi, jo laime ir mums iekšēji dabiska esības forma. Tai nav nekāda sakara ar veselību, naudu vai panākumiem. Patiesībā tai nav nekāda sakara ar visu, kas ir ārpus mums, jo mēs varam izdzīvot tikai savas domas, un tas nozīmē, ka nekas ārējs nekādā viedā nevar ietekmēt mūsu laimi, ja vien paši to nepieļaujam.

8. Mans spilgtākais laimes brīdis-

Paldies Dievam, laimes brīžu manā dzīvē ir daudz, bet pats spilgtākais brīdis bija, kad grūtniecības tests uzrādīja divas svītriņas, jo šo mirkli mēs ļoti gaidījām. Tas bija arī satraucošs brīdis, jo priekšā gaidāms kas nezināms, kas jauns un savā ziņā neparasts. Es jau uz deviņām nedēļām biju jutusi šo laimes pārpildīto mirkli, bet kāds tur augšā bija lēmis, ka mēs vēl neesam tam gatavi un mazo dvēselīti paņēma pie sevis līdz brīdim, kad mēs būsim gatavi un 2013. gadā mēs bijām gatavi un 14. septembrī mūsu dzīvē ienāca mazs eņģelītis vārdā Adrians. Mēs esam ļoti laimīgi par otro iespēju, kopā izbaudām katru mirkli, lai arī ir grūti, jo eņģelītis pie mums atnāca ar savu dzīves uztveri un savu attīstības tempu, bet mums viss ir labi un viss notiek lēnītēm, bet notiek.

9. Kāpēc piedalos?

Ik pa brīdim pie manis atnāk mūza un man gribās rakstīt, es varu rakstīt par visu un ja laiks atļauj arī daudz. Un šī diena, bija tā diena, kad gribējās rakstīt un ieraudzīju šo projektu un nolēmu uzrakstīt par sevi, atcerēties skaistos mirkļus. Atbildot uz jautājumiem un klausoties savu relaksējoši romatisko mūziku tiešām bija sajūta ka dodos ceļojumā caur savu laimi un guvu apstiprinājumu, ka es esmu laimīga- man blakus ir burvīgs vīrs, fantastisks mazulis, kurš mums māca priecāties pat par vismazāko sīkumu, dzīvoju skaistā, gleznainā vietā. Dzīve ir skaista – priecājamies par to!

20170111004056-47375.jpg

20170111085000-64836.jpg