Kā kļūt par Māmiņu Kluba blogeri?

Kā kļūt par Māmiņu Kluba blogeri?

15. Jul 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nav svarīgi, vai tu tikai plāno savu pirmo bērniņu, esi gaidībās, pavadi mājās dienas ar mazuli vai arī esi jau atgriezusies darba gaitās, mēs esam pārliecināti, ka tev noteikti ir daudz stāstāmā, ar ko dalīties ar mums!

Tev noteikti ir savs viedoklis, sava pieredze un daudz citu stāstu par bērna plānošanu, grūtniecību, bērna audzināšanu, dzīvi ar bērnu to, kā nepazaudēt sievieti sevī, un to, kā padarīt krāsaināku ikdienas rutīnu.

Tieši tāpēc mēs priecāsimies redzēt tevi Māmiņu Kluba blogeru vidū, jo, kā atzīst mammas, blogu rakstīšana ir kā sava veida meditācija, kas palīdz sakārtot savas domas, izrunāt savas sāpes un uzzināt citu viedokli.

Kā pievienot blogu?

  • Ienāc maminuklubs.lv un klikšķini uz lapas augšējā labajā stūrī esošās pogas “Ienāc”. Reģistrējies vai arī ielogojies ar savu Facebook profilu, vai arī ienāc ar savām piekļuvēm, ja jau iepriekš esi reģistrējusies Māmiņu Klubā.
  • Spied uz oranžās pogas “+Iesūti Rakstu”
  • Iesūti savu blogu, izvēloties piemērotāko raksta kategoriju, norādot virsrakstu un pievienojo arī raksta bildi (horizontālu) un citus attēlus, ja vēlies.
  • Kad esi visu izdarījusi, klikšķini uz pogas “Saglabāt Rakstu” un jau pēc īsa mirkļa tavs stāsts būs lasāms visiem Māmiņu Kluba portāla apmeklētājiem.

Mēs priecāsimies tevi redzēt mūsu blogeru vidū!

 

Tiekamies Māmiņu Klubā!