Intervija ar Mājsaimnieču olimpiādes 2012 uzvarētāju Gitu Eriņu

Intervija ar Mājsaimnieču olimpiādes 2012 uzvarētāju Gitu Eriņu

20. Feb 2013, 14:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Visām jums šodien ekskluzīva iespēja - lasīt interviju ar Mājsaimnieču olimpiādes 2012 galvenās balvas ieguvēju! Viņa, ne tikai ieguva galveno balvu, bet arī - 21.gs Dižmājsaimnieces titulu! Iepazīstieties ar Gitu Eriņu!

20130219114013-11181.jpg

Gita Eriņa, 21. gs. Dižmājsaimniece

- Kā Jūs uzzinājāt par Mājsaimnieču olimpiādi 2012?

Māmiņu Klubs atsūtīja uz e-pastu vēstkopu, kurā bijā informācija par gaidāmo olimpiādi. Izlasot par to, es uzreiz sapratu - man jāiet, es to varu! Tas bija tāds klikšķis – jāiet. Nostrādāja pēc vārdiem „Ja Tu vari izpildīt 7 darbus uzreiz...”. Jā, tas par mani! Vispār reti tāds klikšķis ir, bet kad ir, tad jārīkojas.

- Lēmums piedalīties pieņemts. Jāreģistrējas. Kas tālāk?

"Viena gan nebraukšu", es nolēmu, un atradu draudzeni, kura piekrita piedalīties. Mums līdzi brauca arī bērni – tie bija mūsu atbalstītāji, jo vīri tajā dienā strādāja.

- Nākamais solis – izveidot atbilstošu olimpiādes noteikumiem mājsaimnieces tēlu. Cik ātri radās ideja par dress-code?

Līdz olimpiādei palika nedēļa, kad mēs piereģistrējamies, bet ilgi jādomā nebija. Izgājām uz vienkāršumu - mājas dvielīši pie sāniem, gumijas cimdi, ruļļi matos utt. Citu variantu pat nebija.

- Vai viss no tā bija pa rokai?

Jā, viss bija pa rokai, tikai ruļļus aizņēmos.

- Nu un tad nāca lielā diena.. Kādas bija sajūtas, atnākot uz Spice Home un ieraugot tik daudzus dalībniekus?

Mēs ar draudzeni dzīvojam 70 km no Rīgas. Pirmais iespaids, kad atbraucām – "kādas dāmas visapkārt, bet mēs tādas „laucenes”." Taču izturējām līdz galam.

- Kādas olimpiādes aktivitātes visvairāk palika atmiņā?

Man patika reklāma par dažādiem pulveriem, sulu degustācijas, ļoti patika uzdevums saklāt gultu un tā nenormālā steiga jeb iepirkšanās veikalā - skriešana, mantu ķeršana un vēl lai būtu uz noteiktu summu. Tas bija fantastiski!

- Un tad pienāca galvenās balvas izlozes brīdis...

Ticiet vai nē, bet es zināju, ka galvenā balva – veļas mašīna – būs mana. Vēl pirms braukšanas uz olimpiādi es liku vīram iztīrīt auto bagažnieku no mantām, lai tas būtu tukšs. Un tad es atnācu uz Spice Home un nobildējos ar to veļas mašīnu. Sapratu – tā tiešam būs mana :)

Tā sanāca, ka papīrs, kuru es iemetu izlozes kastē, bija ar salocītu stūrīti, tāpēc, kad to izvilka ārā, es jau zināju, ka tas ir manējais. Sāku bļaut pirms vispār pareizi izlasīja manu vārdu :) Sajūtas bija pasakainas. Piezvanīju vīram, viņš uzreiz pat nenoticēja, pārzvanīja un prasīja „Ko tu teici?”. Vedu savu balvu uz mājām ar visu sarkano banti.

- Nebija grūti aizvest?

Nu, bagāžnieks jau bija tukšs :) Turklāt, tas man ir liels, jo es atbraucu ar Volvo. Visi Spice Home interesējās, kā es to aizvedīšu, bet es jau biju sagatavojusies :)

- Ko Jūs gribētu pateikt tām sievietēm, kuras vēl svārstās, pieteikties pasākumam šogad vai nē, apmeklēt to vai palikt mājās?

Noteikti pieteikties un aktīvi piedalīties! Tas bija tik jauks, tik emocionāls pasākums. Tas iedod tādu stimulu dzīvei, priekam. Tā nav kāre pec balvas, bet gan pēc īstas atpūtas. Olimpiādi varētu salīdzināt ar SPA, mammu un sieviešu relaksāciju. Pacilātā garastāvoklī dzīvoju vēl pāris mēnešus pēc šī pasākuma.

Tās nav sacensības, tas ir prieka avots, ieprieciniet sevi. Tas ir tā vērts!

 

Ar Gitu Eriņu sarunājās Maminklub.lv portāla redaktore Aleksandra.

Māmiņu Klubs

Lai pieteiktu savu dalību BĪSTAMO Mājsaimnieču olimpiādei 2013, spied šeit>> 

20130206222844-71668.jpg

Kā kļūt par olimpiādes dalībnieci?

- Ja esi čakla saimniecīte, kas prot ne tikai veikli tikt galā ar mājas darbiem, pagatavot gardas vakariņas, uzveikt veļas kalnus, ekonomiski iepirkties, apčubināt bērnus un vīru un radīt mājās omulību, turklāt pa vidu visam pamanies arī pati gan ieveidot matus, gan nolakot nagus, tad zini -esi īstā kandidāte Mājsaimnieču olimpiādei.

- Ja tev ir vairāk kā 18 gadi un pozitīvs skatījums uz dzīvi, aizpildi šo pieteikšanās anketu

Kādēļ piedalīties?

Ikviena dalībniece pretendēs uz galveno balvu – Philips kafijas automātu 549.99 latu vērtībā un dažādu nomināciju vērtīgām balvām no Latvijā lielākā mājlietu preču veikala Spice Home veikaliem un sadarbības partneriem. Tāpat visām dalībniecēm būs arī prieka un mierinājuma balviņas.

Kā notiks Mājsaimnieču olimpiāde?

Lai piedalītos olimpiādē, tev vispirms ir jāpiereģistrējas kā olimpiādes dalībniecei. Dalība un pasākums ir bezmaksas! Plānotais dalībnieču skaits – 150 aktīvās dāmas. Jā, jā – dāvaniņas par piedalīšanos olimpiādē pietiks visām!

Jau 2.martā no 12:00 līdz 14:00 tiksimies t/c „Spice Home“ 2. Stāvā, Jaunmoku 13. Reģistrēsimies un sāksim sacensības! Olimpiādes laikā pārbaudīsim mājsaimnieču izveicību, atraktivitāti, radošumu, erudīciju, pirkstu veiklību…

Olimpiādes norise…

-       Olimpiādes dalībnieces piedalās ar un ap mājsaimniecību un sievišķību saistītās disciplīnās

-       Par katru izpildīto uzdevumu dalībnieces saņem ieskaites punktu, kas tiek apliecināts ar zīmodziņu speciālā lapiņā (to dalībnieces saņems, reģistrējoties pie smaidīgajām olimpiādes administratorēm „Spice Home“).

-         No visām ieskaites lapiņām izlozējam laimīgo uzvarētāju, kas saņem galveno balvu – Kafijas automātu Philips Saeco Intelia HP8753 ar 1900W jaudu, 1,5 litru ūdens tvertnes tilpumi, šajā ierīcē vienlaicīgi pagatavojamas 2 kafijas tasītes un,protams, kapučino,lai katrs rīts sāktos kā svētki!

20130214133555-19626.jpg

-       Prieka un mierinājuma balvas saņem visas dalībnieces, kas sekmīgi finišējušas.

-       Kompetenta žūrija pasākuma laikā noteiks arī savas simpātijas un piešķirs balvas stilīgākajai dažādās nominācijās.

Uz pasākumu ņem līdz arī savus mīļos – vīru, bērnus, draudzenes, mammas, omītes, māsas un brāļus. Tuvinieku atbalsts un padomi noderēs!

Dalībnieču dresscode: tu mūs priecē tāda, kā esi. Tomēr, ja vēlies pretendēt uz stilīgākās mājsaimnieces statusu (vai kādu specbalvu!), tad pārsteidz mūs ar savu izskatu!

Saposies kā uz viesībām, uzvelc augstpapēžu kurpes un uz priekšu! Par iedvesmas avotu var kalpot ikviena sieviete, kura tavās acīs pretendē uz bīstamās mājsaimnieces titulu. Apģērbies kā viņa un, iespējams, tieši tevi nominēsim kā modernāko, mūsdienīgāko un stilīgāko mājsaimnieci. Būs vērtīgas dāvanas šī titula saņēmējai!

Svarīgi!

Reģistrācija (pieteiksies, ka esi ieradusies. Lai apzinātu dalībnieču skaitu, obligāti vispirms jāreģistrējas Māmiņu Kluba lapā): 2.martā plkst.11.00-11.40 t/c Spice Home 2.stāvā, Rīgā, Jaunmoku 13.

Starts: plkst.12.00

Apbalvošanas ceremonija: 13.30

 PIESAKIES MĀJSAIMNIEČU OLIMPIĀDEI ŠEIT!