5 iemesli, kāpēc būtu vērts izmēģināt iepirkšanos internetā

25. Oct 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēl ne reizi neesi iepirkusies internetā? Izmēģini, iespējams, tā iepatiksies, ka sapratīsi - nav vērts tērēt laiku stāvot veikalos rindās. Kāpēc būtu jāpamēģina? Šodien par to pastāstīsim!

Pozitīva citu māmiņu pieredze

Liene – Gabrielas māmiņa (3,5 g) – patīk iepirkties internetā, jo novērtē piegādes iespējas mājās. Sevišķi, ja mājās ir mazs bērniņš.

Internetā var nopirkt to pašu, ko lielveikalos

Katrīna - NUKO.LV mārketinga vadītāja mums pastāstīja, ka NUKO.LV ir vietējais uzņēmums, kas pastāv teju 2 gadus, un interese aizvien aug, jo tas ir moderns, parocīgs un ērts veids kā iepirkties. Pieejamas ir lielākā daļa ikdienā nepieciešamās preces. Mums ir noliktava, kurā viss tiek šķirots, salikts katra klienta pirkumu grozs, kuru smaidīgi kurjeri nogādā pircējiem uz mājām. Tas ir tāds pats lielveikals, kāds ir jebkurš lielveikals, uz kuru varam doties kājām.

Piejamas ir gan autiņbiksītes, gan šampūni, gan pārtikas preces un daudz kas cits.

Daudzveidīgākas akcijas un īpašie piedāvājumi

Ir pieejamas arī dažādas akcijas – gan uz konkrētiem termiņiem, gan ir dienas piedāvājumi, gan konkrētu tematiku īpašie piedāvājumi, gan nedēļas akcijas. Ir arī piedāvājumi reģistrētiem lietotājiem.

Ir arī KLIK bonusu sistēma – virtuālā bonusu sistēma, bonusi krājas, un var saņemt, piemēram, papildus atlaidi.

Piegāde - mājās, nekur nav jāiet!

Piegāde ir bezmaksas – jebkurā vietā Latvijā. Rīgā piegādes laiki ir vairāki. Piegādes laiku katrs pats var izvēlēties no pieejamajiem.

Teritorija ārpus Rīgas ir redzama NUKO.LV mājaslapā un tur piegāde ir pārsvarā nākamajā dienā no 9:00 līdz 18:00.

Pēc pirkuma veikšanas, klienta e-pastā ir arī pirkumu apstiprinošā informācija.

Iepirkšanās ir nesteidzīga, nav jāstāv rindās veikalos

Ja ir kāds brāķis vai pirkums nav īsti izdevies – piemēram, prece nav vairs noliktavā, ir iespējams saņemt atpakaļ naudu par pirkumu, vai arī var preci mainīt pret citu.

Te var izveidot virtuālo grozu ik pa laikam to papildinot, piemēram, ar savām favorītprecēm.  Pasūtījuma listi var pat pārsūtīt, piemēram, savam vīram, lai viņš to papildina vai apstiprina, kas ir interesanti.

Māmiņu Klubs

Atbrīvo sevi no stāvēšanas lielveikala rindā, atbrīvo sevi no stāvvietas meklējumiem, ietaupi laiku un naudu, ieskaties - www.nuko.lv!

Tiešraides sarunu piedāvā:

20141015132906-11430.jpg