Trešais šefpavāra uzdevums: gatavojam karsto gaļas ēdienu

Trešais šefpavāra uzdevums: gatavojam karsto gaļas ēdienu

09. Jun 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nav ne dienas, kas paietu bez jaunas receptes mūsu portālā gardā projekta ietvaros! Māmiņām, kurām gatavot saviem ģimenes locekļiem nākas gatavot katru dienu, šī ir lieliska iespēja izmēģināt jaunas garšas un izdomāt arvien jaunas receptes un pārvērst to interesantos ēdienos. 

TREŠAIS UZDEVUMS

Trešās nedēļas sastāvdaļas

 

Cūkgaļas fileja

Sinepes

Selerijas sakne

 

Uzdevuma izpildes termiņš: 10.jūnijs ieskaitot

Uzdevuma izpildes nosacījumi:

- No šefpavāra nosauktajām sastāvdaļām jāpagatavo KARSTS GAĻAS ĒDIENS;

- Drīkst izmantot arī citas sastāvdaļas, kuras nav norādījis šefpavārs, bet ja kaut viena no šefpavāra minētajām sastāvdaļām netiks izmantota, ēdiens netiks ieskaitīts;

- Ēdiena porcijas izmēram nav nozīmes, tā var būt liela, bet var būt arī pavisam maza;

- Vērtēta tiks ne tikai recepte, bet arī ēdiena vizuālais noformējums un ēdiena pasniegšanas veids;

- Norādiet arī ēdiena nosaukumu;

- Iesūtiet recepti soli pa solim un norādiet, kā gatavot ēdienu (lai to paveiktu, izveidojiet fotoblogu sadaļā GATAVOJAM KOPĀ AR ŠEFPAVĀRU)

- Obligāti iesūtiet receptes anotāciju caur podziņu Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru ; anotācijā vēlams uzrakstīt pāris vārdus par to,vai viegli vai grūti bija gatavot ēdienu, izdomāt recepti, par ko šaubījies, ko interesantu uzzināji, kāds ēdiens šķita pēc garšas.

Katras nedēlas beigās publicēsim recepti ar sastāvdaļām ko pagatavojis pats šefpavārs.

BALVU FONDS

Katras nedēļas izskaņā publicēsim veicināšanas balvu ieguvēju, ko paziņos pats šefpavārs Jevgēņijs Ponomarjovs*.

GALVENĀ BALVA

VAKARIŅAS DIVATĀ "PALETTE"

*Šobrīd vada kursus Food Anatomy (Patversmes iela 30/3, laboratorijā profesionālas apmācības Riman, sīkāka infomrācija pa tālruni. 25915969 vai e-pastu anatomy.f@gmail.com).