Saglabājiet mieru un nestresojiet viss notiek, kā tam jānotiek!

Saglabājiet mieru un nestresojiet viss notiek, kā tam jānotiek!

06. Feb 2012, 16:47 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Mīļās portāla lasītājās nu ir pienākusi mana kārtējā piektdiena šajā projektā.

 

Projekts iet uz beigām 18.aprīlī būs mums noslēgums. Ir tik žēl , ka ir palicis tik maz laika ko pavadīt kopā ar mūsu profesionāļiem, kas palīdz mums kļūt skaistākām un apmierinātākām ar sevi. Esmu guvusi daudz jaunas informācijas. Veselu kompleksu vingrinājumu, ko varēšu izpildīt mājas apstākļos.

 

Esmu sapratusi, ka viss notiek uz labu! Ja krītas mazāk svars , tad pats galvenais neķert kreņķi. Citēšu vienu māmiņu no projekta:” Piedalīšanās projektā jau ir tik pirmais nopietnais solis uz panākumiem viss ir procesā” Es no sākuma biju domājusi savādāk, bet tagad sapratu savu kļūdu! Sapratu , ka nevajag tik daudz „cepties”!!! Tas nenāk par labu, vajag tikai darīt!

 

Tad nu viss priekšā un iespējams pēc kāda laika izskatīšos šādi:

 

 

 

Pats galvenais ko esmu ieguvusi , ir pārliecību, ka viss izdosies tieši tā, kā es to vēlos. Laikam jau tomēr kā iepriekš blogā rakstīju ticība sev ir pats galvenais. Tad visiem novēlu ticēt sev! Ticēt saviem panākumiem un nepadoties, kad liekas, ka nav tik spoži rezultāti. Tad rezultāti neizpaliks!

 
 

Tad vēl dažas atziņas ko esmu ieguvusi šī projekta laikā par veselīgu uzturu:

 

1. Pareizs un veselīgs uzturs mūsdienās ir ļoti nenoteikti jēdzieni. Pirmkārt, tāpēc, ka ir ļoti daudz dažādi uztura principu virzieni, kas katrs diktē savus noteikumus un sabalansēta uztura piramīdas.

2. Jāprot izvēlēties attiecīgs ēdiens attiecībā pret fiziskām aktivitātēm. Tas ir pats grūtākais. Lai uzturētu savu ķermeni labā formā un neradītu sev liekā svara problēmas. Tomēr vismaz 1h 3 reizes nedēļā vajag nodarboties ar sportu.

3. Svara samazināšana nedrīkst apdraudēt veselību. Vislabāk lai to uzrauga speciālists, kas var kontrolēt tievēšanas gaitu. Tas nozīmē, ka diētas pamatu veido sabalansēts, pārdomāts ikdienas uzturs, kuram reālas pieļaujamo produktu un ēdienu robežas diētas ārsts nosaka katram cilvēkam individuāli, ņemot vērā fizisko aktivitāti, vielmaiņas īpatnības utt.

4. Tikai ēdot brokastis, pusdienas un vakariņas organisms saņems visas nepieciešamās uzturvielas, šķiedrvielas, vitamīnus un minerālvielas.

5. Sabalansēts uzturs – regulāras maltītes.

6. Kārtīgi jāsakošļā katrs kumoss, tā atvieglojot ēdiena pārstrādi

7. Daudz jādzer ūdens vismaz 2L dienā

8. Jāēd zaļumi ikdienu (dilles, pētersiļi, loki utt.)

9. Cukuru mazāk lietot

10. Sekot līdzi tam ko Tu ēd, vislabāk to pierakstot un vēlāk izanalizējot ēdienkarti.

 

 

Tad arī neliels ieskats koučinga sesija par maniem ieguvumiem projekta laikā: 

 

 

Ko es iegūšu notievējot?

Pozitīva dzīves uztvere. Uzlabota veselība. Teicama pašsajūta. Uzvedība bez kompleksiem. Augsta pašapziņa. Jaunas karjeras iespējas. Aktīvs dzīvesveids. Pozitīvas izmaiņas jaunas garderobes veidošanā. Jauni draugi. Daudz enerģijas u.c.

 

 

 

 Māmiņu pavasara skaistuma kūri atbalsta Sieviesuklubs.lv un Vivido Gym

01. Apr 2011, 14:52

Atceros, ka mammai paziņoju , ka vēlos iet Jaunsargos! Mamma bija šokā , ko es meitene tur pazaudējusi? Es teicu, ka vēlos iemācīties ko jaunu . Mamma prasīja , vai man nepietiekot ar estrādes dejām? Es ,protams, atbildēju , ka nē man vajag ko ekstrēmāku!😃
Tad nu dabūju to ko gribēju😃

01. Apr 2011, 11:26

Savā laikā bija doma iet uz Polocijas akadēmiju. Bet šajā bildē es Jaunsargu parādes formā😉 Es savā laikā aktīvi darbojos Jaunsargos. Kaut kas līdzīgs kā Zemessardze😀 Mācījos šaut no ieroča, kas man ļoti padevās un arī patika. Ierindas mācība, orientēšanās, izdzīvošana mežā , pirmā palīdzības sniegšana utt. Viss kas jāzin jaunajiem karavīriem. Biju tikai ieguvēja no sākuma savā Jaunsardzes bataljonā biju vienīgā meitene, pēc 2 gadiem parādijās arī vēl kāda meitene.
Tie gan bija atmiņām bagāti laiki. Es starp daudz puišiem un viss pēc pilnas programmas nebija nekādas atlaides!