Projekts"Pavasara skaistuma kūrē māmiņām" jau ir izskaņā un mani pārņem skumjas!

Projekts"Pavasara skaistuma kūrē māmiņām" jau ir izskaņā un mani pārņem skumjas!

19. Feb 2012, 09:32 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Rakstot pēdējo blogu šajā projektā, pārņem skumjas. Ir tik dīvaina sajūta, ka tūlīt viss beigsies šajā projektā, bet sāksies jauns projekts.

 

Jauns projekts, kas sauksies „Es un mans ķermenis mājas apstākļos” Tik grūti apjaust, ka jau ir pagājis tik ilgs laiks , ko kopā pavadījām visas skaistuma kūres dalībnieces. Visas esam kaut ko jaunu iemācījušās un ir daudz idejas un resursu , ko izmantosim ikdienā.


Vakar bija pēdējā nodarbībā pie fizioterapeites Kristīnes Baranovas.

 


 

Diemžēl mēs netiksimies ar viņu noslēguma pasākumā , tāpēc atvadoties dāvinājām ziedus un savas asaras. Tik emocionāli neesmu jutusies sen, sajūta, ka šķirtos no tuva cilvēka. Šo mēnešu laikā esam kļuvušas visas nedaudz tuvākas un Kristīne ir kā eņģelis, kas mūs vienmēr uzmundrināja. Pats galvenais , Kristīne mūs gaida ciemos uz vingrošanu . Tad jau noteikti savāksimies visas kopā pavingrot :) Kristīne mums visām novēlēja satikties arī 70 gados un pavingrot tik pat moži kā vakar!



Šodien atkal pēdējā ūdens aerobika pie Guntas Melderes. Gribētos jau vēl kādus 3 mēnešus pasportot kopā ar visiem profesionālajiem pasniedzējiem. Tagad nāksies pašai sportot esmu jau apskatījusi sportu klubu piedāvājumu un izvēlējusies sev sirdij tuvākās nodarbības. Iepriekš esmu apmeklējusi stepa aerobiku ļoti patika. Tāpat arī pilates. Tagad tik būs jāturpina. Esmu iegādājusies lecamauklu, lai varētu lēkāt. Domāju četras reizes nedēļā būs labi apmeklēt sporta zāli. Prieks , ka svars ir sācis kristies pēdējo 2 nedēļu laikā vairāk kā 2 kg Tad nu beidzot ir piepildījušies Uztura speciālistes Ineses vārdi, ka svars kritīsies tikai pacietību;)



Pēdējā sesijā pie koučinga speciālistes Intas arī apkopojām visu izrunāto un iegūto no kopā pavadītajām sesijām. Pašai priekš sevis pēdējā sesijā atklāju sev ļoti svarīgu vēl nepamanītu niansi. Paldies, Intai par padarīto darbiņu mūsu kopējā darbiņā izvirzot mērķus. Ir lieliski , ka apzinājos savus resursus ,kas man palīdzēs arī turpmākā dzīvē virzīties pa iecerēto ceļu. Prieks , ka es beidzot uzticos sev un saviem spēkiem.



Esmu laimīga, ka tiku šajā projektā un iepazinos ar tik daudz jaukiem cilvēciņiem. Pieredze , ko ieguvu ir neizsmeļama un mans zināšanas mantojums. Šīs zināšanas es tagad savā turpmākajā dzīvē pielietošu gan priekš sevis, gan citiem.

 

Tālāk bildes no kopā pavadītā laika ar speciālistu komandu un skaistuma kūres dalībniecēm.

 

 

Nobeigumā dziesma Jums!



KLAUSIES DZIESMU ŠEIT!