Nedēļas testa produkts: Essex hidrogēls. Pastāsti, kā Tu rūpējies par savu ādu pēc sauļošanās!

Nedēļas testa produkts: Essex hidrogēls. Pastāsti, kā Tu rūpējies par savu ādu pēc sauļošanās!

29. Mar 2012, 11:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Essex hidrogēls paredzēts gan veselas, gan alerģiskas ādas kopšanai, it īpaši pēc dažādām ūdens procedūrām – dušas, vannas, saunas vai solārija. Tagad vasarā aktuāla kļūst ādas kopšana pēc sauļošanās.

 

Tā kā Essex produkti ir paredzēti visai ģimenei, pastāsti, kā Tu kop savu un/vai ģimenes ādu pēc sauļošanās un laimē iespēju izmēģināt Essex hidrogēlu!

IESŪTI SAVU BLOGU AR BILDĪTI ŠEIT!

 

Gaidīsim Tavu pieteikumu testam līdz 7.jūnija plkst.18:00!

 

Pēc tam izvēlētājai produkta testētājai nedēļas laikā būs jāiesūta atsauksmes un bildītes par Essex hidrogēla lietošanu.

 

  • Veselas ādas pilnvērtīgai mitrināšanai.
  • Sausas, jutīgas, kairinātas ādas pilnvērtīgai mitrināšanai.

 

Essex hidrogēls ir vieglas konsistences intensīvi mitrinošs losjons ar nelielu tauku saturu (9%). Ātri uzsūcas ādā. Bez smaržas.

 

Essex hidrogēls paredzēts gan veselas, gan alerģiskas ādas kopšanai, it īpaši pēc dažādām ūdens procedūrām – dušas, vannas, saunas vai solārija. Hidrogēls domāts gan bērniem, gan pieaugušajiem, to var lietot visa ķermeņa mitrināšanai. Tieši šis krēms ir īstais, ja ir paaugstināta ādas jutība vai jāizvēlas vasaras laikam piemērotākais ādas kopšanas līdzeklis. Hidrogēls ir šķidrākas konsistences Essex, tāpēc to vasaras laikā būs vieglāk uzklāt, piemēram, pēc sauļošanās. Šo Essex ir ērti lietot, ja ir izteikts apmatojums.

 

Regulāra Essex hidrogēla lietošana palīdz mitrināt augšējo ādas aizsargslāni, īpaši, ja āda ir kairināta vai ļoti sausa, kā arī pasargā to no negatīvas apkārtējās vides ietekmes un novērš ādas izžūšanu. Essex hidrogēlu var lietot vienlaikus ar citiem dermatoloģiskajiem līdzekļiem.

 

Lietošana: Essex hidrogēlu ieteicams lietot pēc mazgāšanās, uzklājot to uz ādas plānā slānī.

Uzglabāšana: Essex hidrogēlu ieteicams uzglabāt temperatūrā līdz 25°C.