Mazās piciņas

Mazās piciņas

06. Aug 2011, 04:47 taschinka taschinka

Tad nu ņēmu savu iemīļoto biezpiena mīklu un cepu saļās bulciņas,kas līdzinās mazām picām.

 

Dēlam ļoti garšo picas,picmaizītes un tad būs arī picbulciņas.

 

Vajadzīgs:

250ml glāze 2 glāzes milti

200 g biezpiens

1 tējk. cukurs 1

tējk. sāls

2 olas

4 ēdamk. izkausēts,atdzesēts sviests vai margarīns

1 tējk. ar kaudzi cepamais pulveris

 

Pildījumam majonēze, tomātu mērce, sīki sagriezti sīpoli, sīki sagriezta desa, sīki sagriezti marinēti gurķi, sīki sagriezta paprika, rīvēts siers, mazliet kādas garšvielas,es liku Anniņas garšvielu bez sāls un mazliet pipariņi.

 

Biezpienu sajaucam ar sāli,cukuru,pievienojam izkausētu,atdzesētu sviestu.Samaisām.Olas mazliet saputojam un liekam klāt biezpienam.Miltus izsijājam un samaisam ar cepamo pulveri,beram klāt biezpienam.Visu izmaisam.Ja biezpiens ir sauss,tad 2 glāzes milti ir pietiekami,bet ja biezpiens ir mitrs,slapjāks,tad pievienojam vēl kādas 2 ēdamk. miltus.Tā ,lai mīkla ir maiga,mīksta,bet nelīp pie rokām.Ieliekam maisiņā un ledusskapī iekšā uz 20 minūtēm.

 

 

Pa to laiku sagriežam visas sastāvdaļas pildījumam. Cepampannā ieklājam cepampapīru.Ieslēdzam cepeškrāsni.Mīklu sadalam 8 vienādās bumbiņās.Katru bumbiņu mazliet izrullējam,lai sanāk kā tāda pankūciņa.

Liekam majonēzi,tomātu mērci,sīpolus un garšvielas.

Marinētus gurķus.

Papriku,desu.

Un bagātīgi sieru.Es pabaidījos pārāk daudz uzlikt,jo domāju,ka cepoties notecēs,bet izrādījās,ka viss palika savās vietās.

Cepam 180 grādos 15 minūtes,lai viegli brūnas un siers pakusis.Garšīgas gan siltas,gan aukstas.

 

iedalies recepšu konkursā arī Tu un laimē kliņģeri no Iļģuciema maiznīcas konditorejas!

 

IESŪTI SAVU RECEPTI ŠEIT!

6
01. Oct 2010, 12:14

Tā sakārojās ko tādu...

01. Oct 2010, 07:45

jaa, siis noteikti izmeeginaashu.