Kas tā tāda Ļuda Kaštanka?

Kas tā tāda Ļuda Kaštanka?

19. Jun 2012, 07:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu ko, tas mirklis ir klāt, tiks nosviestas visas maskas, lakati un pumpainās kleitas. Bet pirms tam.. Nu labi, nē jau nē - skaties uz mums:

Kas ir Ļuda Kaštanka?

Dažas no mums, iespējams, jums jau bija padomā, kad redzējāt blogus zem vienotā segvārda ĻUDA, bet dažas - 100% nemaz neiedomājāties.

tātad - iepazīstieties, vai arī - atpazīstiet:

Inesite

Ļuda uzcirtusies braucienam uz Angliju pie meitas

Rolly - 

Ļuda gaida mājās veco kuhņā

Bebriishi - 

Ļuda šauj uz pastu pēc pensijas

Luidzi - 

Ļuda vālēs uz teijāter'

Arizona

Ļuda cērt uz tirgu pie draudzenes Zinaīdas

 

Viena mums ir arī slepenā Ļuda, kas lai paliek noslēpums. Bet visas gribam viņai pateikt lielu paldies par to, ka ir (un būs) bijusī šīs nedēļas kopā ar mums, atbalstījusi visādi, palīdzējusi, un godam nopelnījusi arī garšīgas balviņas no Māmiņu Kluba.

Ko Ļuda Kaštanka darīja vakar pasākumā?

Labi, labi, bišku parādīsim arī Jums!

Pozēja fotogrāfiem

Gaidīja paēdienu


Klačojās

Bolījās

Koķetēja ar to jauno puis', nu to Žeņu - pavār'

Laiski atpūšoties, izsvieda miesu pa krēsliem

Izošņāja visus kaktus

Atcerējās jaunības glāstus

Parādīja, kas jādara ar kārtīgu lauku burkān'

Uzpasēja savu paēdienu, ka neapēd par maz

Pieēdās uz velna paraušan'

Tika pie burbuļūdens un kārumiem, ko vecajam pārvest mājās

Saprata, ka vecums nenāk viens

Ko katrai no mums nozīmēja būt par Ļudu Kaštanku un kāpēc viss notika tieši tā?

Laikam jau jāsāk ar to, kā vispār dzima ideja - tik krasi atšķirties no citiem. Ideja kā tāda dzima naktī. Viena otrai uzraksta - "Negribu es piedalīties, piedalaties jūs..", "Es arī viena negribu..", "Kāpēc nevar komandas?", a vispār jā - kāpēc ne?

Un tā tā lieta aizgāja. Gribējām, lai visām būtu interesanti, lai degsme būtu gan piedalīties mums pašām visām, gan citiem lasīt mūsu stāstus.

Sīkumos neiedziļinoties - par katru no mums, saistībā ar šo visu.

Luidzi - 

Es vienkārši forši pavadīju laiku. Man bija jautri. Bija forši katru reizi domāt, ko lai šoreiz pagatavo tādu atšķirīgu - "lauku stilā". Domājām visas kopā. Sevišķi "iedegāmies", kad pie Rolly laukos vārījām zupu - viss bija pa īstam - īsta laša zupas vārīšana, īstā katlā, sētā, uz uguns. Ēdām, sēžot uz baļķa. Tas saliedē, patiešām. 

Bebriishi - 

Man patika gan ciemoties pie citām meitenēm, gan pašai pie sevis uzņemt viņas. Katru reizi visu gatavojām kopā. Un kopā  - jautrāk! Man vienmēr patīk visādas jautras izdarības. Es noteikti būtu gatava vēlreiz uz ko tādu parakstīties. 

Inesite - 

Meitenes mani pavilka sev līdzi. Esmu vispār kautrīga, bet mums visām ir laba humora izjūta. Varējām riktīgi izsmieties - galvenokārt, par sevi, bet no otras puses - arī citiem bija jautri. Gatavot kopā bija super!

Arizona - 

Es arī esmu kautrīga, nu un? Man bija riktīgi forši! Es pat neatceros, kā tieši mēs izdomājām vārdu Ļuda Kaštanka, bet gribējām, lai izklausās pēc vecas omītes. Nu tādas īstas lauku babulienes. Bet labā nozīmē. 

Rolly - 

Man patika meitenes uzņemt pie sevis. Un tad es vienu dienu aizdomājos tā kārtīgāk par tēlu, ko esam radījušas un pavilkos tā emocionāli - šķiet katra cilvēka dzīvē ir bijusi tāda omīte, kas, patiesībā, gatavo gardāk par citiem, lai arī cik vienkāršs būtu ēdiens - tas būs labākais. Un, ja viss ir vēl ar humora izjūtu - tas ir tieši tas, kas vajadzīgs ikdienas dzīvē - viena liela deva oriģināla humora.

Noslēguma vārdi

Ar šo tēlu nav domāts neviens konkrēts cilvēks, persona. Kā arī - nevienu neesam gribējušas aizvainot. Ja mūs kāds nesaprata, mēs pieņemam arī to. Pats galvenais, ka forši, jautri interesanti bija mums un visiem pārējiem, kam ir laba humora izjūta un, kam ir zināmas šādas tādas omīšu tradīcijas!

Uz tikšanos citā ampluā kādreiz!

Jūsu

Ļuda Kaštanka (reiz 6gb)