Kā trīs mēnešu laikā VESELĪGI nomest 10,6 kilogramus?

Kā trīs mēnešu laikā VESELĪGI nomest 10,6 kilogramus?

23. Mar 2012, 12:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Līga Urtāne bija viena no sešām Māmiņu Kluba pavasara skaistuma kūres dalībniecēm, kura pavasara sākumā meta sev izaicinājumu notievēt un iegūt tieši tādu vidukli, par kādu sen jau sapņo. Kādi ir Līgas atslēgas/pārbaudījumu punkti, lai vasaru var sagaidīt daudz vieglāka un slaidāka? Lasi tālāk!

 

 

  • Vislielākais un laikam smagākais bija sevi pierunāt dzert ūdeni un vēl aizvien nevaru par visiem simts teikt, ka man šī problēma vairs neeksistē!Protams, arī pareiza uztura ieviešana manā ikdienā, jo tas arī nozīmēja sākt gatavot, kas man nepadevās, bet ar katru dienu man sanāk labāk!Jā un pašā pašā sākumā bija grūti atteikties no sāls un saldumiem, kas bija man uztura pamatā!!!!

 

  • Dēliņam svinējām pirmo vārda dienu un kā pienākās tapa arī bildes ar ciemiņiem, kad es sevi ieraudzīju fotogrāfijā-nepazinu!Un tad nolēmu, ka kaut kas ir jāsāk darīt, lai sevi atkal pazītu un varētu atkal sevi mīlēt, jo tāda es sev nepatiku! Jā, tāpēc nolēmu - jāsāk tievēt. 

 

  • Ļoti man visā tievēšanas laikā palīdzēja Sieviešu Kluba uztura speciāliste Inese Siksna. Viņa ieviesa skaidrību manā galvā lietās, kas man bijā ķīniešu ābece, kā un kurā brīdī jāēd un cik, bez kā mēs varam iztikt un kas mums ir ļoti vajadzīgs! Ja tievējat, iesaku kaut vienreiz, bet aiziet pie uztura speciālistes. Tas tiešām palīdz. 

 

  • Konsultācijas notika brīvā atmosfērā, varēja aprunāties kā ar draudzeni un lūgt padomu, iedzert tēju un uzdot jautājumus un saņemt atbildes! Vislielākais atklājums bija tas, ka ja nelieto ūdeni svaru nomest ir neiespējami!Ka noteikti nedrīkst izslēgt no uztura taukus, jo tie cilvēkam ir nepieciešami!Sāls ir visur, sierā, cīsiņos, maizē u.c. gatavajos produktos!

 

  • Esmu izslēgu sāli no sava uztura!Vairs nelietoju gatavos produktus,jo nevaru izsekot sāls daudzumam!Esmu sākusi gatavot pati!

 

  • Māmiņu Kluba projektu sāku ar  80.3 kg un projekta noslēgumā svēru 69.7 (aiz komata konkrēto skaitli neatceros) iznāk, ka projekta laikā šķīros no 10.6 (?)kg!Kārtīgs maiss ar pārtiku!

 

  • Protams, ka tagad sanāk mazliet grēkot, bet cenšos ievērot visu, ko spēju atcerēties un kas ir pierakstīts no uztura speciālistes konsultācijām,turpinu  apmeklēt treniņus un turu sevi „grožos”, neļauju sev izlaisties, jo vairs nevēlos būt tāda kāda biju gada sākumā!

 

  • Vēlētos novēlēt tievētājām  nezaudēt gribasspēku būt tādām, kādas Jūs sevi esat iedomājušās un turpināt virzīties uz mērķi pat tad, ja viss nesanāk kā vēlaties!

 

 

ARĪ TU VĒLIES NOSKAIDROT, KO VARI PASPĒT IZDARĪT AR SAVU SVARU UN IZSKATU VĒL LĪDZ VASARAS KARSTUMAM? PIESAKIES UZ INDIVIDUĀLO KONSULTĀCIJU PIE SIEVIEŠU KLUBA UZTURA SPECIĀLISTES INESES SIKSNAS! LAI PIETEIKTOS, SPIED ŠEIT!

25. May 2011, 08:55

Ļoti iedvesmojoši panākumi!

Malacis!!!