Kā kopt un mitrināt sejas ādu?

Kā kopt un mitrināt sejas ādu?

31. Mar 2012, 17:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sejas āda prasa īpašu uzmanību. To atkarībā no gadalaika un laika apstākļiem nepieciešams lolot un lutināt – reizēm mitrināt, reizēm pabarot, reizēm pasargāt. Essex var palīdzēt!

 

Essex hidrogēls satur tikai 9% tauku, tālab tas ir īpaši piemērots krēms vasarai. Tas intensīvi mitrina ādu, viegli klājas un ātri uzsūcas. Essex hidrogēls iepriecinās, ja esi jutīga pret kosmētikas smaržām, jo tam nav specifiskas smaržas.

Lietošana: Lieto Essex hidrogēlu pēc vajadzības.

Ja jūti, ka sejas āda kļuvusi sausāka vai arī tā nedaudz apdegusi saulē, Essex Plus krēms viegli klājas un ātri uzsūcas. Essex Plus krēma sastāvā ir pantenols, kas sniedz ādai B vitamīnu, tādējādi veicinot ādas atjaunošanos. Essex Plus krēms ir arī vīriešu draugs – tas labvēlīgi nomierina ādu pēc skūšanās un dziedē nelielus ādas iekaisumus.

Lietošana: Lieto Essex Plus krēmu pēc vajadzības.

Essex krēms ir piemērots sausai sejas ādai arī tad, ja uz sejas ir kādi zvīņojoši ādas pleķīši. Krēms ieteicams sejas barošanai un aizsardzībai aukstajā laikā. To droši var lietot arī ziemā.

Lietošana: Lieto Essex krēmu pēc vajadzības.

 

Ziemas laikā seja ir vienīgais, ko līdz galam nevaram ietīt siltā un izrakstītā šallē, tāpēc pret apsaldējumiem sargās Essex ziede. Tā darbojas gluži kā neredzama maska, kas pārklāj seju un pasargā no sala. Essex ziedei noteikti jābūt līdzi, ja dodies uz kalniem slēpot vai snovot. To droši klāj uz lūpām, lai tās pasargātu no sala radītā sausuma un sasprēgājumiem.

Lietošana: Nepieciešamības gadījumā uzklāj Essex ziedi uz sejas plānā kārtā.