Kā kopt alerģisku ādu vai tādu, kurai ir atopiskais dermatīts?

Kā kopt alerģisku ādu vai tādu, kurai ir atopiskais dermatīts?

17. Apr 2012, 21:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Alerģiska āda nozīmē īpašas rūpes par to – lai izvēlētais ādas kopšanas līdzeklis to nevis kairinātu, bet gan iespēju robežās nomierinātu. Ieskaties, kādus krēmus šādu problēmu risināšanai izvēlas Māmiņu Klubs.

 

Essex krēmi ir īpaši izstrādāta ādas kopšanas sērija visai ģimenei. Tā kā Essex krēmi nesatur smaržvielas un krāsvielas, tie ir piemēroti ne tikai veselas ādas kopšanai ikdienā, bet arī alerģiskiem cilvēkiem un bērniem jau no zīdaiņu vecuma.

 

 

Essex hidrogēlsir maigas konsistences losjons ar nelielu tauku saturu. Tas ātri iesūcas ādā un ir piemērots lielu ādas laukumu kopšanai, jo to ir viegli uzklāt arī uz bojātas, sausas ādas. Essex hidrogēls baro, nomierina un mitrina alerģisku, sausu, jutīgu un kairinātu ādu.

 

Lietošana: Essex hidrogēlu var lietot ikdienā bez ierobežojuma, īpaši vēlams to uzklāt uzreiz pēc mazgāšanās vai sauļošanās, lai pilnvērtīgi mitrinātu ādu uzreiz pēc kairinājuma saņemšanas. Ja ārsts ir izrakstījis medikamentus (ziedes) ādas ārstēšanai, pēc dušas vispirms jāuzziež Essex, pēc tam medikaments.

 

Essex krēmsir mīkstinošs krēms ar augstu tauku sastāvu (28%), tas baro, nomierina un mīkstina alerģisku ādu. Piemērots zvīņojošas ādas kopšanai. Krēms aizsargā ādu arī no vides nelabvēlīgiem faktoriem  aukstajā laikā.

 

Lietošana: Essex krēmu var lietot pēc nepieciešamības, neierobežotu laiku.

 

 

Essex Plus krēms ir mitrinošs un mīkstinošs krēms ar zemu tauku saturu. Tā sastāvā ir pantenols, kas nodrošina ādas atjaunošanos. Essex Plus krēms ieteicams sausas, sasprēgājušas ādas un vieglas pakāpes ādas iekaisumu kopšanai.

 

Lietošana: Essex Plus krēmu var lietot pēc nepieciešamības, neierobežotu laiku.

 

Essex ziede ir piemērota raupjas, plaisājošas, sausas un zvīņojošas ādas mīkstināšanai un ietaukošanai. Tā baro, nomierina un mīkstina ādu, veidojot tādu kā aizsargslāni, kas pasargā ādu.

 

LietošanaEssex ziedi ieteicams lietot pēc mazgāšanās, uzklājot to uz skartās ādas plānā slānī viegli rūpīgi iemasējot ādā. Ja ādu nepieciešams pasargāt no ārējiem kairinātājiem, krēmu jāsmērē uz nesamitrinātas ādas, piemēram, pirms došanās ārā aukstumā, ieziest alerģijas bojātās ādas vietas pirms peldēšanās baseinā, pasargāt ādu zem deguna stipru iesnu gadījumā.

 

 

Kā tu rūpējies par savu jutīgo un sauso ādu vasarā?