Gaidām tavu atsauksmi par Royal Canin

Gaidām tavu atsauksmi par Royal Canin

16. May 2012, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atceraties, ka pavisam nesen vēl meklējām Royal Canin sabalansētās maltītes testētājus? Atradām veselus 12 kaķus un suņus! Bet nu - gaidām atsauksmes par produkciju!

Unikālā sastāva dēļ Royal Canin Veselīga Uztura barība jūsu dzīvniekam sniedz visas nepieciešamās uzturvielas daudzumā, kas atkarībā no tā vecuma, lieluma, fizioloģiskā stāvokļa un šķirnes, precīzi piemeklēts, lai ikdienā un ilgtermiņā saglabātu jebkura dzīvnieka labu veselību.

Katrs izvēlētais mājas mīlulis saņēma barību, kas paredzēta tieši viņa šķirnei!

 


Kaķu uztura jomā Royal Canin vienmēr ņēmis vērā parametrus, kas kaķus atšķir: vecums, dzīves stils, jūtīgums… Pēdējos 10 gados Royal Canin papildinājis šo izcilo uzturu, izstrādājot produkcijas klāstu īpaši tīras šķirnes kaķiem. Persiešu, Siāmas, Meinkūns, Britu īsspalvainais, Sfinkss …Šie visi ir unikāli kaķi un katrs no tiem ir pelnījis unikālu barību. Pateicoties zināšanām un ciešajai un aktīvajai sadarbībai ar audzētāju tīklu, Royal Canin Pētniecības un Attīstības nodaļa izstrādājusi barības graudiņus, kas īpaši pielāgoti katras šķirnes īpašībām.

Kaķu barību no Royal Canin nogaršoja šādu saimnieku mīluļi:

- NOSIGULDAS

- MAMMA27

- ROSES

- PLJUSHEVAJA

- CERTJONOK 

- MOHN


Uzturs vēl nekad nav bijis tik labi piemērots konkrētai šķirnei. BREED HEALTH NUTRITION ir klāsts, kas veidots tieši konkrētai šķirnei.

Šie produkti ir izveidoti pamatojoties uz jaunākajiem Royal Canin: izvēlēti labākie olbaltumvielu avoti, unikālas sastāvdaļas un garša, un barības graudiņi pēc formas, faktūras un lieluma ir izstrādāti, lai atbilstu dažādu suņu žokļiem un vecumam.

Suņu barību no Royal Canin nogaršoja šādu saimnieku mīluļi:

SAULUX10

- EVITAB

- VEESMA

- ANIK55

- ALICE

- MUMTOBE

Bet tu jau zini, lai iesūtītu atsauksmi, nav noteikti jābūt starp testētājiem, ja arī tu savam mājdzīvniekam esi pirkusi Royal Canin sabalansētās maltītes, pastāsti mums par tām! 

IESŪTI ATSAUKSMI ŠEIT!

www.royalcanin.lv