FOTOREPORTĀŽA: Māmiņu Kluba pavasara skaistuma kūre noslēgusies!

21. Feb 2012, 20:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc trīs mēnešu aktīvas sportošanas, speciālistu un ekspertu apmeklēšanas, ieteikumu uzklausīšanas, Māmiņu pavasara skaistuma kūre ir noslēgusies! Ieskatīsimies, kā mums gāja noslēguma pasākumā!

 

Šis laiks bija piepildīts gan ar pozitīviem, gan arī nedaudz panīkuma brīžiem, kad šķita, ka vairs nebija spēka cīnīties tālāk, tomēr kā atzina meitenes un ko parādīja arī svara rādījumu, tas vainogojies panākumiem. Protams, te jau runa nav tikai par zaudētajiem kilogramiem, bet gan arī par katras pašas sievietes sajūtām,jo ne jau mūsu pašsajūtu ietekmē, cik rāda svari, bet tas, kā jūtamies iekšēji.

 

Māmiņu Kluba pavasara skaistuma kūres laikā māmiņas apmeklēja sporta klubu, fizioterapeitu, stilistu, uztura speciālistu, kouču, ūdensaerobikas nodarbības, devās nūjot, izbaudīja veselu dienu SPA centrā... Varen piepildīts laiks, vai ne? Un tā patiesi arī bija! Kā nedēļa sākās ar nodarbībām, tā atelpa bija tikai 2 dienas nedēļā!

 

"Māmiņu pavasara skaistuma kūre bija īsts piedzīvojums,"atzina TV režisore Kristīne Kandere, kura notiekošo ne tikai vēroja no malas, bet arī pati piedalījās dažādās nodarbībās, piemēram, sporta klubā.

 

Pašreiz ikvienā no mums ir zināma deva skumju, jo projekts ir beidzies un bija taču tik ierasts, ka Māmiņu Kluba portālā ik dienas varējām sekot līdzi, kā jums, dalībnieces, klājas nodarbībās sporta klubā, pie citiem ekspertiem un kādas ir jūsu personīgās emocijas un izjūtas. Mēs arī turpmāk labprāt lasīsim jūsu blogus un lasīsim, kā jums klājas!

 

Noslēguma pasākumā ikviena dalībniece atzina, ka patiesībā nekas jau nebeidzas! Šis bija tikai sākums un ievads kaut kam ļoti skaistam, kas jāturpina tālāk gan pašu spēkiem! Virzienu mēs esam parādījuši!

 

Tam piekrīt arī eksperti. Uztura speciāliste stāsta: "Meitenes, uzsākot projektu, jau daudz ko zināja, tomēr bija vajadzīga šī vide, šis stimuls, lai kaut kas sāktu kustēties uz priekšu!"

 

Vēlam neapstāties pie sasniegtā un turpināt tā tik uz priekšu!

 

Skaties arī pasākuma reportāžu!

{fotoblog:2070}

 

 

 

 

 Māmiņu pavasara skaistuma kūri atbalsta Sieviesuklubs.lv un Vivido Gym