Fleboxar - mana pozitīvā atsauksme

Fleboxar - mana pozitīvā atsauksme

28. Sep 2012, 16:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Un lūk, atkal, pateicoties Māmiņu Klubam, man izdevies notestēt visai noderīgu un, manā gadījumā, tiešām nepieciešamu lietu - krēmu-gēlu Fleboxar!

 

Es tiku pie komplekta, kas sastāvēja no diviem gēliem - naktij un dienai, sākšu stāstīt par katru no tiem!

 

Nakts krēms-gēls Fleboxar:

Vakarpusē kājas ir ļoti nogurušas, sevišķi tagad, kad man nākas bieži nēsāt bērnu uz rokām, un tas jādara arī pastaigu laikā. 

 

Līdzīgus gēlus naktij es lietoju jau vairāku gadu garumā, tā, ka man bija ar ko salīdzināt.. Es cīnos ne tikai ar tādu problēmu kā nogurušas kājas, bet arī kāju vēnu varikoze, tāpēc izvēlēties atbilstošu preparātu man ir tiešām svarīgi!

 

Un tātad, nakts krēms Fleboxar mani iepriecināja ar to, ka tiešām tas ātri atņem kājām nogurumu un smaguma sajūtu, kā arī novērš jaunu violeto asinsvadu mezgliņu parādīšanos, un kas nav mazsvarīgi - tam nav nepatīkamas, asas smaržas, kā tas ir daudziem citiem līdzīgiem krēmiem. Tas ātri iesūcas kāju ādā un ir viegli un ērti lietojams.

 

Dienas krēms Fleboxar:

Jāatzīst, ka agrāk, neskatoties uz savām problēmām ar kāju veselību, es lietoju tikai gēlus, krēmus, kas paredzēti naktij, bet tagad, kad man ir speciāls krēms arī dienai, es lietoju to un esmu sapratusi, kāpēc kājas ar to jāieziež gan no rītiem, gan vakaros!

 

Dienas krēms ir ļoti patīkams, tas pat mazliet tā kā atvēsina, kas ir ļoti labi, ja ir problēmas ar vēnām, vai arī vienkārši kājas bieži cieš no noguruma, bet pats galvenais pluss ir tajā, ka krēms novērš noguruma rašanos kājās! Vakarā nav sajūtas, ka "krīti no kājām", kā agrāk.. :)

 

Kopumā ar Fleboxar krēmiem-gēliem esmu ļoti apmierināta! Tie ir ļoti ērti lietojami, jo ātri iesūcas ādā, tiem ir neitrāla smarža, un tie ir diezgan ekonomiski,jo vajag vien nelielu krēma daudzumu, lai ieziestu kājas!

Inkusja, www.maminklub.lv

 

 

 

Fleboxar krems-gels:

  • Rūpējas par apakšstilbu ādu un kājām,kam ir tendence uz mazo asinsvadu plīšanu. 
  • Uzlabo mikrocirkulāciju un rada kājās komfortablu viegluma sajūtu.
  • Veicina kāju muskuļu atslābināšanos;
  • Kompleksā ietilpstošie komponenti nodrošina delikātu kāju ādas epidermas kopšanu.