№14: Rabarberu deserts jogurta mākoņos

№14: Rabarberu deserts jogurta mākoņos

18. Jun 2012, 09:30 maijbite maijbite

Labdien!

Klāt pēdējā kārta. Tā kā esmu saldummīle, man šis uzdevums ļoti patika, bet atkal izvēles brīvība mazliet šo uzdevumu pagrūtināja. :) Slikti, kad  šefpavārs deva produktus, bet arī slikti, kad nedeva. :))

Tā kā pēc noteikumiem īsti nesapratu, vai receptei bija jābūt pašizdomātai vai varēja būt kaut kur noskatīta (redzēju konkurentēm gan savas receptes, gan kaut kur noskatītas). Es arī (tā kā neesmu profesionāla pavāre) labāk dodu priekšroku izmēģinātām un praksē pārbaudītām receptēm.

Šoreiz mēģināju vēl noķert brīdi, kad aktuālie produkti - rabarberi un zemenes - vēl ir pieejami un gatavoju saldo. Kā un kas man sanāca, diemžēl var redzēt tikai bildēs, jo uz pasākumu netikšu (darba dēļ). :(

Recepti un pagatavošanas gaitu var redzēt fotoblogā:

{fotoblog:4752}

Visgrūtākais katrā kārtā bija nofotografēt soli pa solim, jo es daudz ko uzskatīju par pašsaprotamu, piemēram, dārzeņu mizošanu, griešanu, tādēļ nemaz katru soli nefotografēju.

Katrā ziņā savu mērķi - dažādot savu ēdienkarti - esmu sasniegusi, jo 4 nedēļas ēdām neierastākus produktus. Paldies jāsaka gan Māmiņu klubam, gan šefpavāram par jauko piedzīvojumu 4 nedēļu garumā! :)

Uz tikšanos kādā no recepšu konkursiem! :)

Maija

Ceturtais šefpavāra uzdevums: deserts