RITO dāvina bērnu trauku komplektu! Ieskaties!

RITO dāvina bērnu trauku komplektu! Ieskaties!

02. Sep 2016, 13:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Skola nu ir sākusies! Kādi plāni brīvdienām? Neaizmirstam, ka ballīte ir bērniem, jo vecākiem jāuzņemas visa organizatoriskā puse taču pēc ballītes gandarīti būs gan vecāki, gan priecīgi būs bērni.

Ieskaties RITO ieteikumos!

Ballītes tēma

Mūsdienās ir ierasts ballītei piešķirt tēmu, bieži vien multfilmu varoņu tēlos, krāsās un atribūtikā. Ballītes tēma parasti tiek ietverta ēdiena pasniegšanas veidā,  ēdiena servēšanā un tās dekorācijās – vai īpaši tematiskos aksesuāros. RITO iesaka kopā ar bērnu izrunāt – kādas tēmas viņam ir aktuālas un smelties iedvesmu krāsās un krāsu kombinācijās, bieži bērniem krāsu elementi un salikumi rada iemīļoto multfilmu asociācijas.  

Ielūgums

Tas noteikti var raksturot ballītes tēmu. Vecākiem jāizdomā par organizatorisko pusi – kad? Cik ilgi? Cik daudz viesu? Vai viesi nāk kopā ar vecākiem vai vieni? Parasti jo jaunāks bērns – jo ātrāk nepieciešams ballīti sākt organizēt. 

Izrotā ballīti

Atbilstoši tēmai – iegādājies rotājumus vai miksē kopā ar pašu veidotām dekorācijām, veidojot dekorācijas noteikti iesaisti arī pašu gaviļnieku. Atceries arī galda noformējumā izmantotie trauki akcentēs ballītes tēmu. RITO iesaka karodziņus ar jubilāra vārdu vai dzimšanas dienas skaitli.

- Atrakcijas

Noteikti nepieciešams padomāt kā bērni tiks nodarbināti – spēles, rotaļas, kādas citas aizraujošas nodarbes. Jo radošākas izpausmes – jo labāk. Ja budžets atļauj noteikti jāapsver iespēja piesaistīt ballītēs vadītāju, kas izklaidēs bērnus. RITO iesaka smelties idejas no interneta – krāsojamās lapas ballīšu tematikā, kopīga zīmēšana uz baloniem, kopīga dejošana u.c. 

- Ēdiens un galds

Jebkuras ballītes neatņemam sastāvdaļa ir kūka – arī šeit vecākiem jāpadomā kur pirkt? Pašiem gatavot? RITO iesaka iegādāties palīgus popkeiku gatavošanai, mini kēksiņu vai pat čipšu gatavošanas komplektu Ballītei gatavo veselīgus, taču noteikti vienkāršus ēdienus, kas viegli paņemami ar pirkstiem. Noteikti jāpadomā par galda noformējumu – RITO iesaka ballītēs izmēģināt mūsdienīgus vienreizējas lietošanas traukus “Magic experience” , kas ļauj atdzīvoties tēliem, kas uz tiem attēloti. Jālejupielādē aplikācija un jāizmanto kāda viedierīces kamera. Var izvēlēties stikla vai porcelāna traukus ar dažādu multiplikācijas varoņu tēliem uz tiem.

( RITO līdz par 4.09.2016 – atlaides visiem bērnu traukiem, pusdienu kastītēm un galda piederumiem ieskaties šeit)

RITO novēl skanīgas un priecīgas ballītes

20160825214733-49727.jpg 

KURŠ LAIMĒJIS bērnu trauku komplektu?

Ieskaties RITO interneta veikalā, aplūko bērnu sadaļu un apdomā, ko izmantot no RITO klāsta ballītes rīkošanai.

Bet nu esam izlozējuši 1 laimīgo, kas saņem jaunu bērnu trauku komplektu!

helliite!!!

Apsveicam!

Par balvas saņemšanas iespējām vaicā, rakstot uz ina@maminuklubs.lv!

Sadarbībā ar trauku veikalu RITO

20160829110442-59621.jpg

helliite helliite 07. Sep 2016, 12:12

paldies 😀