Paldies, ka pastāstīji mums par bērnības mīļāko rotaļlietu!

Paldies, ka pastāstīji mums par bērnības mīļāko rotaļlietu!

05. Sep 2016, 09:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latviešu autores Zanes Zustas radītajā grāmatiņā “Ucipuci meklē mājas” ir stāsts par Krišu un viņa mīļāko rotaļu pūcīti Ucipuci, kura pēc ceļojuma Itālijā nozaudējusies.

Lai abi reiz atkal satiktos, ir jāpiedzīvo virkne dažādu piedzīvojumu, bet mazo lasītāju grāmatas beigās pārsteidz pavisam īsts leļļu teātris ar lellītēm! 

20160829144644-60241.jpg

Tāpat kā grāmatā – mums katram reiz bijusi mīļākā rotaļlieta Kādam bijis mīļš rotaļu lācis, gluži kā Kristoferam Robinam, kurš uzauga kopā ar savu rotaļu lāci Vinniju Pūku. Kādam citam koka vilcieniņš vai pirmais rotaļu Salatēvs, kas zilā, spožā tērpā ietērpts stāvēja stalti izslējies ar čaukstošu maisiņu rokā.. Vēl kādam - lellīte Baiba, kas mūsdienās jau ir ekskluzīva relikvija.

Paldies, ka dalījāties sajūtās, pieredzē, atmiņās un emocijās! 

TE balva!

Bērnu grāmata ar leļļu teātri, “Ucipuci meklē mājas”

20160829144343-50874.jpg

Autores Zanes Zustas grāmata “Ucipuci meklē mājas” pērnā gada nogalē iekaroja lasītāju sirdis, un nepilna mēneša laikā tika izpārdota pirmā tirāža. Darbs tika nominēts arī grāmatu mākslas konkursam “Zelta ābele 2015”, kur par skaistāko grāmatu titulu sacentās bērnu literatūras kategorijā, bet Latvijas vārdu joprojām pārstāv Latvijas oficiālajā stendā dažādās starptautiskās grāmatu izstādēs.

Grāmatu laimējusi - lauriksa

APSVEICAM!

Nāc pakaļ balviņai uz Māmiņu Kluba redakciju, Vīlandes ielā 1 (ar ieeju no Elizabetes ielas puses) 1.stāvā līdz 5.oktobrim!

Māmiņu Klubs