Mūsu eksperimenti ar zivju eļļas zivtiņām!

Mūsu eksperimenti ar zivju eļļas zivtiņām!

28. May 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki visapkārt!

Beidzot esmu tikusi līdz atskaitei par Mὄller's zivtiņām!

Ksjušas attiecības ar zivju eļļu sākās jau pirms 8-9 mēnešiem, kad mana draudzene viņai centās iedot nogaršot parastu šķidro zivju eļļu. Pēc garšas tā meitai nepatika, un mēs ar varu arī nedevām viņai to dzert, lai arī tā ir ļoti veselīga, tomēr - nav garšīga. Dažādu apstākļu dēļ Ksjušai pēdējā pusgada laikā bijis jādzer ļoti daudz dažādu zāļu, uztura bagātinātāju un vitamīnu, tā, ka vēl viena, lai arī neliela, slodze uz aknām, tomēr nebūtu vēlama.

Pagāja kāds laiks, papildus zāles Ksjušai vairs nebija jālieto un te Māmiņu Klubā pamanīju iespēju testēt neparastu zivju eļļu. Zivis meita praktiski neēd, bet tas nozīmē, ka organismam nepieciešamās vielas, kas ir tieši zivīs, viņa nesaņem.

Nu lūk, pieteicāmies testam, un vienā jaukā rītā visa ģimene devāmies uz Māmiņu Klubu, lai saņemtu testēšanai šo skaisto kastīti ar zivtiņu attēliem virsū.

 20130525084613-51764.jpgKsjuša kastīti apskatīja ar prieku, visu mājupceļu to neizlaida no rokām, un tad es viņai pastāstīju, ka nu varēs nobaudīt gardas zivtiņas :) 20130525084627-97356.jpgNu lūk, un pirmā degustācija. Es par zivtiņu izskatu biju mazliet pārsteigta: tās izskatās kā parastas želejas konfektītes, un smaržo arī kā košļājamā gumija. Ksjušai, protams, tieši tas patika. Izspiedām zivtiņu no iepakojuma, dodam to Ksjušai rokās (neaizmirstam visu nofotografēt atskaitei!)... 20130525084649-31549.jpg

 20130525084726-31255.jpg

 .. un zivtiņa nokļuva meitiņas mutē! Mmm, cik garšīgi! Gribu vēl, - prasa Ksjuša..20130525084803-86516.jpg

Nācās meitai paskaidrot, ka šīs zivtiņas nav vienkārši kārums, bet gan zālītes un tās jālieto noteiktā veidā,  - 2 reizes dienā, tikai pa vienai. Un lūk, pēc tam 3 nedēļas Ksjuša katru dienu pati atgādināja, ka pēc brokastīm un pirms miega jāapēd zivtiņas.

 

Manī laikam snauž zinātnieks, nevarēju iztikt arī bez eksperimentiem. Ar zivtiņām eksperimentēju ne tikai ar savu bērnu, bet arī ar draugu bērniem un citiem. Lūk atsauksmes: 

- Aļona, 8 gadi: "Garša laba, atgādina citronu un apelsīnu. Bet katru dienu es negribētu tādu ēst, man tā garša apniktu" 

- Veronika, 5 gadi: "Garšīgi! Vo! (ar paceltu īkšķi uz augšu) - kā konfekte!" 

- Dmitrijs, 32 gadi: "Šedevrāli! Man ļoti patīk Hubba-Bubbas tipa košļenes, tāpēc zivtiņas arī patīk. Pats katru dienu ar prieku ēstu tādas, bez tam - nav ne mazākās zivju piegaršas" 

Pie tam, izņēmuma kārtā, es pie tās pašas draudzenes, vēlreiz mēģināju iedot Ksjušai parastu zivju eļļu.20130525084930-44341.jpg

Un brīnums! Ksjuša bez saviebšanās to izdzēra! Es biju patīkami pārsteigta: acīmredzot, mazā ir paaugusies, un mainījušās arī garšas izjūtas.

20130525084955-79181.jpg

  

Noslēgumā gribu teikt, ka Mὄller's  zivtiņas, neskaitot to bērniem pieņemamo izskatu un garšu, tomēr ir arī ar trūkumiem. Pirmkārt, vismaz trešdaļu zivtiņas nebija nemaz tik viegli dabūt ārā no iepakojuma: zivtiņa bieja pielipusi, un mēģinot to dabūt ārā, zivtiņa plīsa gabalos. Otrkārt, cena: aptiekā uz 3 nedēļām iegādāties šo produktu var par 13Ls, kas salīdzinājumā ar šķidro zivju eļļu ir samērā dārgi.

Paldies tev, mīļais Māmiņu KLubs par to, ka sniedzi mums iespēju  izmēģināt šo neparasto produktu!

Aleksandra un Ksenija

Garšīgās Möller’s želejas zivtiņas- pilnvērtīgai bērna attīstībai

20130405160759-94524.jpg

Möller’s Junior- košļājamās želejas zivtiņas ar augļu garšu? Izrādās, ka arī tāda var būt zivju eļļa!

Košļājamas želejas zivtiņas ar augļu garšu? Tās satur zivju izcelsmes dabīgas omega-3 nepiesātinātās taukskābes un D3 vitamīnu. Abas šīs vērtīgās vielas ir nepieciešamas cilvēka organismam, it sevišķi bērnam. Möller's Junior esošās dabīgās omega-3 nepiesātinātās taukskābes  ir  svarīgas nervu šūnu, redzes, sirds un smadzeņu pilnvērtīgai funkcijai.* D3 vitamīns vajadzīgs kaulu audu pareizai attīstībai, tas piedalās zobu veidošanās procesā, veicina normālu imūnsistēmas darbību. Möller's Junior ir augstākās kvalitātes produkts, kura ražošanā izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Jūsu mazajiem patiešām patiks šīs garšīgās želejas zivtiņas.

Paldies visiem, kas pieteicās testēšanai

Aicinājām pieteikties māmiņas, kuru mazuļi ir sasnieguši jau 3 gadu vecumu un viņas saņēma Mollers zivju eļļu vienam mēnesim.

Māmiņu Kluba redakcija izvēlējās 10 testētājus un tagad gaidīsim jūsu atsauksmes!

Atceries: piesakoties produktu testam, tu apņemies 2 nedēļu laikā no produkta saņemšanas, iesūtīt mums atsauksmi par savu testējamo produktu!

Māmiņu Klubs