KONKURSS: Laimē leļļu komplektu "Stilīgie mazulīši"

KONKURSS: Laimē leļļu komplektu "Stilīgie mazulīši"

08. Jul 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rotaļāšanās ar lellēm attīsta radošumu, iemāca iepazīt  un izdzīvot dažādas emocijas un dzīves situācijas, kā arī draudzēties.

Vai tu no savas bērnības atceries rotaļas ar lellēm? Uzdāvini šādu bērnības pieredzi arī saviem bērniem! Piedalies konkursā un laimē balvu - BeCrea magnētisko leļļu komplektu no jaunās kolekcijas "Stilīgie mazulīši"!

Kas tev jādara, lai piedalītos konkursā?

  • Iepazīsties ar Latvijā radītajām BeCrea "Stilīgie mazulīši" lellēm OstOrg.eu.  
  • Komentāros uzraksti nelielu stāstiņu par vienu vai vairākām lellēm no jaunās kolekcijas! Pastāsti, kādas, tavuprāt, ir lelles intereses, raksturs? Vai lelles draudzējas, kā viņas iepazinās? Kā aizrit lellīšu ikdiena, kāda ir viņu nodarbošanās, intereses un kādu mūziku viņas ikdienā klausās? Par ko lelles sapņo kļūt, kad izaugs lielas?

SAVU STĀSTU RAKSTI TEPAT KOMENTĀROS VAI ARĪ FACEBOOK

Starp visiem konkursa dalībnieku iesūtītajiem stāstiem 26. jūlijā izlozēsim 5 laimīgos uzvarētājus, kuri balvā iegūs

 leļļu komplektus no jaunās kolekcijas "Stilīgie mazulīši”

Spēļu komplekts BeCrea sērija "Stilīgie mazulīši" – tā ir aizraujoša spēle, kura attīsta bērna fantāziju, sīko motoriku un runu. Spēļu laukums, lelle un drēbes izgatavotas no droša magnētiska materiāla. Bērns var spēlēt gan uz spēļu laukuma, gan arī, piemēram, uz ledusskapja, kamēr mamma ir aizņemta virtuvē.

Komplektā ietilpst burvīga lelle ar augumu 21 cm, 11 drēbju elementi un spēļu laukums ar izmēru 15x21 cm. 

Izvēlaties garderobes detaļu un pielieciet to pie lelles. Kleita, T-krekls, šorti viegli magnetizējas pie lelles ķermeņa. Jūs varat uzģērbt uz modes dāmas vairākas drēbju kārtas, ja ārā ir vēsi. Palīdziet piemeklēt lellei visskaistākos tērpus pastaigai! 

Iepazīsties, jaunās kolekcijas "Stilīgie mazulīši" lelles!

AMANDA

ISABELLA

MIA



MICHELLE


OLIVIA

Konkursa dalībnieku stāsti tiks izmantoti, lai nākotnē paplašinātu un pilnveidotu rotaļlietu līniju.

SkolēnaMamma SkolēnaMamma 14. Jul 2021, 08:57

Amanda ir īsta sapņotāja, un visvairāk viņa sapņo par to, ka arī viņai reiz būs savs mājdzīvnieks. Vēlams, lai tas būtu kaķis, jo tieši šie astaiņi ir viņas vismīļākie dzīvnieki. Tāpēc arī Amanda mīļuprāt vienmēr izvēlas apģērbu ar kaķu apdruku, savukārt tuvākās draudzenes vienmēr svētkos viņai dāvina kaut ko par kaķu tematiku. Kad izaugs liela, Amanda sapņo kļūt par veterinārārstu, tāpēc brīvajā laikā pēc mācībām skolā dodas kā brīvprātīgā strādāt uz dzīvnieku patversmi. Dzīvnieki ir viņas labākie draugi, tāpēc arī grāmatu izvēlē priekšroku viņa dod literatūrai par dzīvnieku pasauli.
Amanda ir vienmēr smaidīga un pozitīva, tāpēc arī apkārtējie viņu pozitīvās attieksmes un arī gaišo matu dēļ mēdz dēvēt par Saulīti.
Starp mācībām, darbu dzīvnieku patversmē un sapņiem par savu kaķi Amandai patīk doties arī pārgājienos un ieklausīties dabā. Censties atpazīt putnu dziesmas, ieraudzīt vabolītes, kas rāpo pa zāles stiebriņiem. Amanda ir īsts dabas bērns.

Zanite Zanite 08. Jul 2021, 13:12

Lelle Isabella!
Ir īsta sabiedrības dāma viņai patīk viss jaunais un vis ir jāredz, viņa ir aktīva un mājās ne mirkli nevar nosēdēt. Patīk izmeiģināt visu un visur piedalīties. Viņa ir skaļa un jaudīga. Seko līdzi jaunākām modes tendencēm kas atspoguļojas viņas apģērbā. Kad Isabella izaugs liela viņa sapņo kļūt par blogeri- jo šai profesijai nav režīma un katra diena ir kā piedzīvojums. Isabella ķer katru mirkli ko dzīve viņai sniedz šodien viņa var būt Zoo dārzā rīt jau peldēt ar suppu pa upi!