Gatavojam Ziemassvētku kartiņas ar trīsgadnieku!

Gatavojam Ziemassvētku kartiņas ar trīsgadnieku!

07. Dec 2019, 16:04 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Šogad Eliots ir lieliskā vecumā, lai Ziemassvētku apsveikumus vecmāmiņām un vecvecmāmiņām mēs gatavotu kopīgi paši. To jau biju izlēmusi šogad darīt kādu laiciņu atpakaļ. Tieši šajā nedēļā, iepērkoties pirms darba brokastīm, veikalā Maxima, pēc pirkuma kasiere man piedāvāja izvēlēties un paņemt vienu Ziemassvētku kartiņu! Laipni atteicu, ka iespējams šī kartiņa noderēs kādam citam, jo šogad kartiņas gatavosim paši! Viņa nosmaidīja un pateica - Ļoti jauki! Es nodomāju.. - Vai ne? Man arī tā šķiet!

Veikalā jau nav māksla aiziet un izvēlēties gatavu, bet manuprāt, vecāki, vecvecāki un vecvecvecāki vairāk priecāsies par tādu, ko tas mazais bērniņš ir izgatavojis savām rociņām.

Ja esat arī Jūs, no šādi domājošiem vecākiem, tad padalīšos ar mūsu šī gada apsveikuma ideju!

Viss kas nepieciešams:

*aplikāciju papīrs (krāsains)

*balts papīrs

*līmes zīmulis

Tākā man jau no krāsainā aplikācija papīra no citas radošās darbošanās pāri bija palicis ievērojams daudzums jau sagrieztu mazu gabaliņu, tad tos arī izlēmu izmantot kā eglīšu rotājumus! No pēdējā mūsu radošā tarpiņu veidošanas mums bija palikušas pāri arī pūkainās bumbas, arī tās izlēmu izmantot šim darbiņam. Pūkainās bumbas iegādājamās depo. 


 

Lai sāktu radoši darboties kopā ar bērnu, dienu iepriekš kopīgi zīmējām eglītes šablonu lai citā dienā varam gatavot kartiņas! 


Kad eglītes ir izgrieztas uzlīmējam to uz (mūsu variantā) baltas lapas, kas salocīta jau kartiņas formātā. 

Uzlīmējam virsū eglīti un ļaujam vaļu fantāzijai! Kur katra krāsainā eglīšu rotājuma “bumba” mūsu variantā kvadrāts atradīsies! 

Bērnam ļoti patika, galarezultātā teica- Vaaaauuuu! Cik smukas eglītes.. 

Ceru, ka mūsu vecmāmiņas un vecvecmāmiņas priecāsies tik pat ļoti, kā izgatavošanas procesā mēs paši!


Lai radošs svētku gaidīšanas laiks arī Jūsmājās :)