Draugi un radi  - man ir trīsgadi!

Draugi un radi - man ir trīsgadi!

08. Nov 2019, 16:00 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Ieraudzīju Facebook šo lielisko cenas piedāvājumu un gribēju padalīties ar mūsu lielisko ballīti tieši šājā bērnu ballīšu/atpūtas vietā!

 

Tieši šajā nedēļas nogalē vēl vari paspēt nosvinēt savus svētkus par īpaši labu cenu

 

Eliots nupat, nupat nosvinēja savu trešo jubileju! Šīs jau bija tādas svinības , kad jubilārs savus viesus jau izvēlas pats! Tika ielūgti visi Eliota labākie draugi.

 Par ballītes tēmu ilgi mums galvu nebija jālauza, jo Eliotam šobrīd ir īsts spaidermena periods. Tākā īstā jubilejas diena iekrita darba nedēļas pašā vidū, lai nebūtu apgrūtinājums gan mums pašiem, gan pēc darba un bērnudārza nogurušajiem mūsu ballītes lielajiem un mazajiem viesiem, izlēmām par labu, tieši draugu ballīti svinēt nedēļas nogalē! Lai varētu tā mierīgi un bez steigas sagatavot uzkodas ballītei un visu pārējo kas nepieciešams.

Taču, arī īstajā dienā vēlējāmies svētkus šai dienai par godu uzrīkot, nelielus, tomēr mīļus! Uzaicinājām ciemos krustvecākus, piepūtām balonus un tika sagatavota kūka, to nu mūsu trīsgadnieks gaidīja visvairāk! 

Pienāca arī Eliota ilgi gaidītā "draugu ballite"! Izvēlējāmies svinēt tieši "Uzsmaidam" ballīšu telpā, jo, kas svarīgi,  tā atrodas ļoti tuvu mūsu dzīvesvietai. Šai ballīšu telpai bija looooti pieņema cena, salīdzinoši ar šī brīža milzīgo piedāvājumu tieši ballīšu vietām , kā arī uzrunāja telpas iekārtojums, papildus pieejamais piedāvājums .

Šai ballītei , tieši draugu ballītei, man vispār nebija jaiespringt un jālauza galva par viesu izklaidēšanu un telpu dekorēšanu. Lielākajā daļā šādu vietu ir padomāts tikai par bērnu rotaļlietām, jā, tādas bija arī šeit! Kas mani patiešām iepriecina, jo, ja bērniem apnīk vai ne visai patīk spēlēties tikai pa bumbu baseinu, tad ir arī citas alternatīvas, kā lieliski pavadīt svētku laiku.

Kā arī , iepriecina, ka padomāts arī par mazākajiem ballīšu viesiem, kuriem bumbu baseins vēl galīgi ir vecumam neatbilstoša izklaide! 

Ko es pamanīju mūsu ballītē, ko uztveru kā lielu plusu ņemot vērā citas vietas kur esam bijuši viesos tieši bumbu baseinos- dažos ir tiiiiiiik pārpildīts šis baseins ar bumbām, ka knapi pārvietoties par tām spēj pieaugušais, kur nu vēl trīsgadnieks un mazāki bērni. Šeit par to es ļoti nopriecājos, jo bumbas bija perfektā daudzumā lai vecāki varētu droši mieloties ar cienastu blakus telpā, neasistējot bumbu baseinā, lai kāds bērns "nenoslīktu"!

Protams,protams, mēs visi esam atbildīgi vecāki, un nebija ne brīdis, kad bērnus mēs būtu atstājuši pilnīgi bez neviena pieaugušā klātbūtnes! Vienmēr kāds tētis vai mamma noteikti atradās arī rotaļu istabā! 

Pati telpa ir ļoti mājīga, plaša, ar atsevišķu virtuvīti, fotosturīti, un telpu vecākiem kur mieloties ar gardumiem! Fotostūrītis un galda dekorācijas man , nudien, šoreiz ļoti palīdzeja, un nedarīja papildus galvassāpes. Es mierīgi varēju domāt tikai par galda uzklāšanu un nepieciešamajiem produktiem. 

Trīs stundas paskrēja vēja spārniem , un nu, varu atvilkt elpu! Mūsu divu mēnešu ik nedēļas ballīšu maratons ir noslēdzies! Vēl nedaudz no šī visa jāatpūšas un jāsāk kalt plāni nākamajām ballītēm kuras tuvojas straujiem soliem! Es esmu no tām mammām, kas tiešām laicīgi gatavojas nākamajiem svētkiem ..

Manuprāt, rudens/ziema un pavasaris -  ir lieliska alternatīva tieši iekštelpu ballītēm, tāpēc priecājos, ka vārda dienu mēs varam baudīt vasarā, svaigā gaisā, un aukstākā laikā, kad iekrīt tieši dzimšanas diena, mūsu dēliņam, ir pieejamas šādas iespējas, lai lieliski nosvinētu vienus no mūsu mīļākajiem svētkiem!

Pirmos divus dzimšnas dienas svētkus mēs izvēlējāmies svinēt tikai ģimenes lokā, mājās. Nelikās ka tāda vecuma bērniņam sādas rotaļu/ballīšu telpas būtu nepieciešamais , lai ballīte būtu 100% izdevusies. Šis, manuprāt, ir labs vecums, kad sākt domāt par šādu telpu īrēšanu ballītēm. 

Kādas Jūsu ģimenēs ir ballīšu svinēšanas tradīcijas, vai , varbūt, ir  kādas ļoti interesantas vietas, iespējas, un ieteikumi ko varat pačukstēt mums ballītei citiem gadiem? :)

Zane Matveja Zane Matveja 15. Nov 2019, 09:13

Bērnu ballīšu istaba Madagaskara
www.madagaskara.lv